Október 16-án Magyarországra érkezett 2017 egyik legnagyobb kihívása, a Ninja Warrior Hungary! Több ezer ember jelentkezett, hogy bebizonyítsa, képes legyűrni a monumentális akadálypályát, amit a világon eddig csak keveseknek sikerült. Elképesztő izgalmak, egy lenyűgöző pálya és emberfeletti teljesítmény – ezt ígéri a világszerte népszerű műsor. Japán, Amerika és Európa több országa után végre Magyarországra is megérkezett a Ninja Warrior. Kövesd a műsort Instagramon, Facebookon és a TV2.hu-n is, ne maradj le semmiről, szurkolj a legnagyobb harcosoknak!

Ninja Warrior Hungary a TV2-n!

Az oldalon szereplő személyek saját felelősségük tudatában és fizikai, valamint szellemi felkészültségüknek, teljesítőképességüknek megfelelően választották meg a felkészülési edzések nehézségi fokát és intenzitását. A megjelenő edzéstechnikákat és felkészülési módszereket mindenki saját felelősségére végzi otthoni körülmények között. Senki se próbálja meg utánozni őket! Az esetleg bekövetkező balesetekért a TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság semminemű felelősséget nem vállal és kártérítési kötelezettség sem terheli.

maintag
kep helye
tagekMutasd meg, hogy készül fel
egy igazi ninja harcos!
Használd a hashtageket:

#ninjawarriorhungary     #nwh2017     #nwh     #ninjaleszekA legjobb tartalmak
megjelenhetnek az oldalon.

Elfogadom, hogy a TV2 Média Csoport Zrt. a Ninja Warrior Hungary című műsor promóciójához a #ninjawarriorhungary #nwh2017 #nwh #ninjaleszek hashtaggel ellátott fotóimat időbeli és térbeli korlátozás nélkül felhasználhatja, ezen fotókat a TV2 Média Csoport Zrt. mind az általa szerkesztett, mind a műsorhoz, mind a TV2 Média Csoporthoz tartozó honlapokon megjelenítheti.
Adatkezelési szabályzat