Kocka hasak a köbön - Ki volt a legszexibb pasi a Ninja Warrior 3. adásában?

Ezúttal is eldöntheted, hogy a Ninja Warrior dagadó izmú harcosai közül ki volt a legjobb pasi. Nézd meg összeállításunkat, és szavazz a cikk alján!

A világbajnok BMX-versenyző, Kempf Zozo hiába indult neki sérült térddel a Ninja Warrior Hungary pályáinak, könnyedén véve az akadályokat, felküzdötte magát a Nagy Falon is.

Sajnos Rudolf Máté számára hamar véget ért az Epizódfinálé, hisz 1 másodperc után a vízbe esett...

Póka Gergely 33 éves és értékesítőként dolgozik. Ahol tudott, a Ninja Warriorra edzett még a munkahelyén is.

A 37 éves Szabó Gergő álmai egyszer már szertefoszlottak, amikor egy hónappal az athéni olimpia előtt meg kellett műteni, így nem jutott ki az ötkarikás játékokra.

A 24 éves artista, Sean Peres elképesztően teljesítette a Ninja Warrior harmadik Selejtezőjének akadályait.

˝Egy legenda a pályán˝ - így konferálta fel Kasza Tibi az artistát. Nézd meg, hogyan teljesítette az akadálypályát Rippel Feri!

˝Félre innen ninja-népség, jön Adrián, a szépség!˝ - így robbant be a stúdióba a 23 éves értékesítő és hobbi-modell, Bráz Adrián. Állítása szerint többet foglalkozott a hajával, mint a felkészüléssel, meg is lett az eredménye...

A 20 éves modell, Varga András Budapestről érkezett a Ninja Warrior pályájára. Elárulta, meg akarja mutatni, hogy a modellek nem üresfejűek, hanem igenis tudnak keményen küzdeni...

Strommer Soma hiába 18 éves, kora ellenére ott lesz a Középdöntőben, és nagyon komoly ellenfele lesz a többi versenyzőnek.

Schandl Gábor minden akadályra felállított egy A. B. és egy C. tervet is, de rájött, az A-tervet fogja használni, mert szerinte ebben a játékban más lehetőség nincs. Gábornak bejött az elképzelése, és a Pokoli torony piros gombjáig jutott.

SZAVAZZ!

Ki volt a legjobb pasi a harmadik Selejtezőben?

Póka Gergely
Kempf Zozo
Szabó Gergő
Sean Peres
Rippel Feri
Bráz Adrián
Varga András
Strommer Soma
Schandl Gábor
Rudolf Máté

Címkék: ninja warrior hungary   ninja warrior 2018   celebszemle_szexi   celebszemle
2018. október 26. 17:30
Kapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS