Izmos felsőtestek A Ninja Warrior 2. adásában - szavazz a legjobbra!

Az első adás után is megkérdeztük tőletek, hogy vajon kié volt a legszexibb felsőtest - most összegyűjtöttük a 2. etap legjobban dagadó izmait, és csak arra várunk, hogy eldőljön, hogy ki a közönségkedvenc ebből a szempontból!

A 22 éves Magdics Martin egy szenior tornaklubban edző. Vajon sikerül nyugdíjba küldeni a kőkemény akadályokat?

A 21 éves edző, Dobos Dávid Hernádnémetiből érkezett. Állítása szerint a nevére minden keresőben csak ő jön ki találatként - ezt gyorsan le is tesztelte Kasza Tibi és Tilla. De hogy milyen eredménnyel, az a videóból kiderül!

A 23 éves kecskeméti srác, Fazekas Deniel bútorasztalosként dolgozik. Elárulta, honnan ered különleges neve, majd Kasza Tibi el is keresztelte ˝I. Deniel ninja-pápának˝.

A mosolygós 21 éves vlogger, Szalay Ricsi hatalmas lelkesedéssel vágott neki a Ninja Warrior akadálypályájának. 

A 26 éves testnevelő edző, Rozs Gergely Bence Pákozdról érkezett a Ninja Warriorba. Állítása szerint, amibe eddig belefogott, ha fogcsikorgatva is, de mindig véghez vitte.

A 23 éves thaibox-edző, Mezőfi Richárd nagy reményekkel vágott neki a brutális akadálypályájának. Édesapjával készült a megmérettetésre.

Emlékszel Tamás Gyuri hatalmas menetelésére? Kasza Tibi egy lyukas garast sem adott volna az esélyeire, de mindenre rácáfolt.

A sztárok edzője, Kriston Peti is pályára lépett! Azt üzente Kasza Tibinek, hogy ha felmászik a Nagy Falra, várja a műsorvezetőt egy edzésre.

Az izgalom spannolta Szegedi Attilát a Pokoli Torony felé vezető úton, különösképp, hogy a testvére futama gyorsan véget ért.

Béres Norbert már tavaly is induló volt, de ezt nem érezte nyomásnak, és villámgyorsan teljesítette az akadályokat.

Már a 2017-es versenyben is rekordokat döntögetett a 29 éves edző - és most sem volt ez másképp. A teljes nézőtér hatalmas ovációval fogadta Buzás Gábort, aki hihetetlen időeredményt ért el!

SZAVAZZ!

Ki volt a legjobb pasi a Ninja Warrior második adásában?

Magdics Martin
Dobos Dávid
Fazekas Deniel
Szalay Ricsi
Pogácsás Gergő
Rozs Gergely Bence
Mezőfi Richárd
Tamás Gyuri
Kriston Peti
Szegedi Attila
Béres Norbert
Buzás Gábor

Címkék: celebszemle_szexi   celebszemle   ninja warrior 2018   ninja warrior hungary
2018. október 19. 15:00
Kapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS