Október 8-tól jön a minden eddiginél keményebb Ninja Warrior Hungary!

A közönségkedvenc és szakmai díjjal is elismert szuperprodukció második évadában is több ezer jelentkező közül került ki az a háromszáz mindenre elszánt harcos, aki a kamerák kereszttüzében igyekszik meghódítani a legyőzhetetlennek tűnő akadályokat.

Nagyszabású sajtótájékoztatón jelentette be új, őszi programstruktúráját a TV2. Október 8-tól a hét minden estéjén saját gyártású szórakoztató műsorok várják a nézőket és három fikciós sorozat is színesíti a kínálatot.

Jön a Ninja Warrior Hungary 2018!

A TV2 produkciója visszatér, október 8-tól hétfő esténként új pályával, új kihívásokkal és új műsorvezetőkkel. Tilla mellett ezúttal Kasza Tibi követi majd a versenyzők minden mozdulatát. A pálya szélén pedig Stohl Luca kérdezi majd a versenyzők családtagjait, és a bátor ninja-jelölteket. A szuperprodukció online riportere a csatorna vlogger pályázatának nyertese, Budavári Balázs lesz, akinek segítségével a nézők minden idők egyik legkeményebb műsorának kulisszái mögé tekinthetnek be. Lesz-e idén magyar ninja? Elnyeri-e valaki a mesés 20 millió forintos főnyereményt? Hamarosan kiderül!

Címkék: kasza tibor   kasza tibi   tilla   till attila   stohl luca   ninja warrior 2018   budavári balázs
2018. szeptember 24. 11:42Kapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS