Kasza Tibi: ˝Egy 5 kg-os súlyt nem tudok felemelni, de pontosan tudom, hogyan kellene˝

Till Attila mellett idén Kasza Tibi és Stohl Luca tűnnek fel a Ninja Warrior gigantikus stúdiójában. A műsorvezetők izgatottan nyilatkoztak a forgatásokról, és alig várják, hogy mindenki láthassa milyen elképesztő izgalmakat tartogat az október 8-án 19.00-kor startoló műsor.

tilla (1).jpg

Tavaly hatalmas élmény volt a világ egyik legnagyobb show-jának műsorvezetőjeként testközelből végignézi ezeket az emberfeletti sportteljesítményeket. Olyan versenyzők érkeztek, akik hónapokon keresztül kőkeményen készültek, hogy végig tudjanak menni a pályán. Ez a világ egyik legnagyobb tévés díszlete, lélegzetelállító a mérete, mi például képernyőn kell, hogy nézzük a pálya elejét, mert a végéből, ahol mi vagyunk, alig látható szabad szemmel. Nagyon sokan megállítottak az utcán, hogy mennyire szeretik ezt a műsort és mennyire izgalmasak az adások. Kasza Tibivel és Stohl Lucával ugyan már szerepeltünk közös műsorban, de műsorvezetőként még nem dolgoztunk együtt, ez egy új és izgalmas feladat lesz mindannyiunknak.” – mondta Till Attila, aki a második évadban új műsorvezető társakat kapott maga mellé.

stohl_luca (1).jpg

A pálya szélén ezúttal Stohl Luca kérdezi majd a versenyzők családtagjait, és a mindenre elszánt ninja-jelölteket. „A Nina Warrior Hungary női műsorvezetőjének lenni óriási szakmai kihívás. Hálás vagyok, hogy felkértek erre a műsorra, ami egy újabb, nagyon fontos lépcsőfoka a műsorvezetői karrieremnek. Az pedig külön öröm, hogy két ilyen rutinos tévéssel dolgozhattam együtt.”– árulta el Stohl Luca.

kasza_tibi (1).jpg

Hatalmas rajongója vagyok a műsornak, az első évad minden adását a televízió előtt ülve izgultunk végig a feleségemmel, éppen ezért nagyon örültem a felkérésnek. Tillával már számos műsorban találkoztunk, jól ismerjük egymást, de ez volt az első közös műsorvezetésünk, amit én nagyon izgatottan vártam. Amiatt pedig ne aggódjon senki, hogy távol áll tőlem a sport, mert elméletben óriási szakértő vagyok. Bár egy 5 kg-os súlyt nem tudok felemelni, de pontosan tudom, hogyan kellene” – viccelődött Kasza Tibi, aki megígérte, a Ninja Warrior Hungary műsorvezetőjeként komolyabb oldalát is megmutatja majd.

Még nagyobb, még erősebb, még gyorsabb, még harcosabb -
Ninja Warrior Hungary 2018, októbertől a TV2-n!

Címkék: ninja warrior hungary   ninja warrior   kasza tibor   kasza tibi   tilla   till attila   stohl luca   ninja warrior 2018
2018. szeptember 24. 11:41Kapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS