Megkezdődött a Ninja Warrior Hungary 2018 forgatása!

Stohl Luca, Kasza Tibi és Till Attila már felkészültek, elkezdődött a Ninja Warrior legújabb évadának forgatása. Hamarosan kiderül, avathat-e ninját Magyarország!

A tavalyi évben a Ninja Warrior meghódította Magyarországot. A közönségkedvenc és szakmai díjjal is elismert szuperprodukció első évadában több ezer jelentkező közül került ki a Ninja Warrior Hungary több mint háromszáz mindenre elszánt harcosa, hogy meghódítsa a legyőzhetetlennek tűnő akadályokat.

ninjawarrior2018palya.jpg

2018-ban pedig visszatér a világ egyik legnagyobb kihívása a TV2 képernyőjére. A Ninja Warrior új műsorvezetői csapata fogadja majd az újabb harcosokat, akik megkísérlik legyőzni a vasszörnyet, és megnyerni az akár 20 millió forintos fődíjat!

ninjapalya-2.jpg

A monumentális akadálypálya új kihívásokat tartogat a mindenre elszánt ninja-jelölteknek. Vajon avathat-e Magyarország idén ninját? Hamarosan kiderül, mert jön a Ninja Warrior Hungary 2018!

Címkék: ninja warrior   stohl luca   kasza tibor   kasza tibi   till attila   tilla   ninja warrior 2018   ninja warrior hungary
2018. június 15. 13:00
Kapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS