Legyél Te a Ninja Warrior Hungary vloggere!

Kamerával a kezedben születtél? Jó a dumád és mindened a videózás? Akkor téged keresünk! Legyél Te a Ninja Warrior Hungary vloggere! Hogy mit kell tenned? Mutatjuk!

Küldd el nekünk legfeljebb 3 perces bemutatkozó videódat, amiben meggyőzöd a zsűrit rátermettségedről és technikai tudásodról. Az sem árt, ha mindezt már igazi ninja-vlogger szellemben teszed!

Ha rád esik a választás, minden idők egyik legkeményebb műsorának tekinthetsz be a kulisszái mögé, hogy aztán Te kalauzolhasd el a nézőket a Ninja Warrior Hungary online világába!

A jelentkezés május 27-én lezárult.

---------------------------------------------------------------------------------------------

A TV2 MÉDIA CSOPORT ZRT. VERSENYT HIRDET A NINJA WARIIOR C. MŰSORÁHOZ KAPCSOLÓDÓ VIDEO BLOG KÉSZÍTÉSÉRE.

1. Részvételi feltételek

1.1. A Versenyben részt vehet minden, 18. életévét betöltött, magyar állampolgárságú vagy Magyarországon lakóhellyel (állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel) rendelkező természetes személy (a továbbiakban: Versenyző).

1.2. A Versenyző a Versenyre történő jelentkezéssel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a jelen Szabályzatot és azt feltétel nélkül elfogadja.

1.3. Egy Versenyző egy videóval jelentkezhet a Versenybe.

2. A Verseny leírása, menete

2.1. Jelentkezés
A Versenyre a jelen Szabályzat elolvasását és tudomásul vételét követően, a fenti űrlap kitöltésével és egy minimum 1 perc 30 másodperc, maximum 3 perces videó feltöltésével lehet jelentkezni 2018. május 27. 23:59-ig. A jelentkezési határidőt követően beérkező nevezéseket nem áll módunkban elfogadni.
A videónak egy bemutatkozó vlognak kell lennie, melyben közelebbről megismerhetjük a Versenyző egyéniség és láthatjuk technikai tudását is.

2.2 A verseny menete
A Versenyre beérkező jelentkezéseket és videókat a TV2 erre a célra létrehozott 3 tagú zsűrije bírálja el.

A zsűri az alábbi értékelési szempontok alapján hozza meg döntését:
▪ ötletesség, kreativitás, eredetiség
▪ technikai háttér, videózási tudás, vlogolásban szerzett tapasztalat ▪ kommunikációs készség.

A zsűri döntése meghozatala előtt konzultál az IKO Műsorgyártó Magyarország Kft. (Székhely: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 64-66.) erre kijelölt munkatársával.

A zsűri által a legjobbnak ítélt videó készítője részt vehet a Ninja Warrior forgatásán és vlogokat készíthet, melyek elsősorban a tv2.hu oldalon kerülnek közzétételre.

3. A Versenyző jogai és kötelezettségei

3.1. Versenyző a Jelentkezési lap elküldésével és a vlog feltöltésével térítésmentesen, időbeli és területi korlát nélkül, harmadik személynek átruházható módon engedélyezi a TV2 számára a vlog lineáris és nem lineáris (lekérhető, on demand) nyilvánossághoz közvetítését (A szerzői jogról szóló 1999. évi LVI. törvény 26.§ (1)-(8) bek. alapján), így többek között nyilvánosságra hozhatja, többszörözheti, terjesztheti, nyilvánossághoz közvetítheti (pl. bármely, tetszőleges honlapra feltöltheti).

3.2. A Versenyző jogszavatosságot vállal, hogy az általa beküldött szellemi termék a sajátja, és hozzájárul, hogy a műve korlátlan felhasználási és felhasználás engedélyezési joga ellenérték nélkül TV2 tulajdonába kerüljön. Fentiek értelmében Versenyző feltétlen és visszavonhatatlan hozzájárulását adja ahhoz, hogy a pályaművet a TV2 ellenérték és korlátozás nélkül felhasználja, hasznosítsa, többszörözze, közzé tegye, átdolgozza, nyilvánosságra hozza, nyilvánossághoz közvetítse és forgalmazza.

3.3. Versenyző az űrlap elküldésével kinyilvánítja, hogy megismerte, elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti TV2 weboldalán olvasható Adatkezelési Nyilatkozatot (https://tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat). Versenyző az űrlap elküldésével hozzájárul, hogy adatait a TV2 „Ninja Warrioir vlog” versenyen való részvételéhez, valamint ezt követő 6 hónapig őrzi egy esetleges későbbi felkérés céljából.

4. További információk, feltételek

4.1. A Versenyen való részvétel díjmentes, a jelentkezéshez szükséges vlog elkészítésének és a Versenyen való részvételnek mindennemű költségét a Versenyző viseli. Versenyző vállalja a jelen kiírásban közzétett feladat elvégzését, és a jelen kiírás feltételeit magára nézve kötelezőnek fogadja el. A Versenyző a vlog benyújtásával kijelenti, hogy a vlog saját egyéni-eredeti szellemi alkotása és szavatolja, hogy a beadott vlog harmadik személy jogát nem sérti, valamint harmadik személynek nem áll fenn olyan joga, amely a TV2 jogszerzését akadályozná, vagy bármilyen módon korlátozná. A Versenyző a vlog benyújtásával tudomásul veszi, hogy a Versenyzőt terheli a teljes körű felelősség, amennyiben a beadott vlog harmadik személy jogát sérti. A bármely okból jogsértő vlogokat a TV2 jogosult kizárni.

4.2. TV2 fenntartja a jogot a Ptk. 6:588 §-nak értelmében, hogy a jelen kiírást egyoldalúan módosítsa vagy visszavonja ugyanazzal a nyilvánossággal, mint ahogyan meghirdette. TV2 felhatalmazza a zsűrit, hogy az általuk kialakított szempontrendszer alapján bírálják el és értékeljék a beérkezett vlogokat. A zsűri fenntartja a jogot, hogy amennyiben nem találja megfelelőnek a beérkezett vlog színvonalát, nem köteles nyertest választania, továbbá azokat a vlogokat, amelyek megítélése szerint a formai vagy tartalmi követelményeknek részben vagy egészben nem felelnek meg – és ez a körülmény az értékelést nem teszi lehetővé –, a Versenyből kizárja. A zsűri döntése ellen kifogásnak, egyéb jogorvoslatnak helye nincs.

4.3. TV2 kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Versenyen való részvétel során, a Verseny esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Verseny során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Versenyző a Versenyen történő részvétellel automatikusan elfogadja jelen Szabályzatot, és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

Címkék: ninja warrior   vlogger
2018. május 15. 10:00Kapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS