Ninja Warrior Hungary Insta-játékszabályzat

Minden helyzetben a maximumot nyújtod? Mutasd meg, és most Suunto Spartan Trainer Sportórát nyerhetsz Insta-játékunkon!

Köszönjük, hogy játszottatok a Ninja Warriror Hungary Insta-játékán. A szakmai zsűri döntse alapján a Suunto Spartan Trainer Sportórák nyertesei:

https://www.instagram.com/p/BchmIIrBa6X/?tagged=suuntoninja
https://www.instagram.com/p/Bca6LaclSYd/?tagged=suuntoninja
https://www.instagram.com/p/Bcc-88Rjbok/?tagged=suuntoninja

A nyereményjáték szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2, amely a TV2.hu lekérhető médiaszolgáltatás üzemeltetője és tartalomszolgáltatója, valamint a Ninja Warrior Hungary c. műsorszám hivatalos Instagram-oldalának tartalomszolgáltatója)

A játék időtartama:
2017.12.04-től 2017.12.18-ig.

Részvétel:
A játékban azok a 13. életévüket betöltött magánszemélyek vehetnek részt, akik rendelkeznek nyilvános Instagram-profillal (a továbbiakban játékos). A Játékban a Szervező dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A játék menete:
A játék keretében a felhasználóknak egy olyan képet/videót kell feltölteniük az Instagram-oldalukra, amelyet ellátnak a #Suuntoninja hashtaggel.

A fotó/videó tematikája az inspiráció: olyan anyagokat várunk, amin a szereplő éppen a maximumát nyújtja abban, amit csinál.

A játékos csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba.

A játékidő előtt és után feltöltött posztok nem kerülnek be az adatbázisba.

Nyeremény:
A szakmai zsűri értékelését követően három szerencsés nyertes egy-egy darab Suunto Spartan Trainer sportórát kap.
A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át.

Zsűri értékelés:
Azok, akik a játék menete bekezdésben meghatározott módon/tematikában töltenek fel képet, bekerülnek a játék adatbázisába. Az adatbázisból a nyertesek kiválasztását egy szakmai zsűri végzi. A nyertesek névsorát a Ninja Warrior Hungary Instagram-oldalán (@ninjawarriorhungary) tesszük közzé a zsűrizést követő 24 órán belül, mely közzétételhez a játékos a képfeltöltéssel és tageléssel egyidejűleg hozzájárul. A kapcsolatot a Ninja Warrior Hungary Instagram-profiljával (@ninjawarriorhungary), privát üzenetben vesszük fel a nyertesekkel.

Értesítés:
A nyertesekkel a kapcsolatot oly módon vesszük fel, hogy a játék lezárása után a Ninja Warrior Hungary Instagram-profiljával (@ninjawarriorhungary) posztolt eredményhirdetés képén tageljük a játékban résztvevő nyertesek Instagram-profilját, valamint a Ninja Warrior Hungary Instagram-profiljával (@ninjawarriorhungary) privát üzenetet küldünk a nyerteseknek.

Nyeremény átvétele:
A nyertes az átvétel részleteiről a privát üzenetből tájékozódhat.
A nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget.
Amennyiben a nyertes az értesítést követő 24 órán belül nem jelentkezik (nem válaszol a Ninja Warrior Hungary Instagram-profiljával (@ninjawarriorhungary) küldött privát üzenetünkre), akkor új nyertest sorsolunk ki.

A résztvevők a játék ideje alatt a #Suuntoninja hashtag használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok Instagram-profilazonosítóját nyilvántartásba vegye a játék idejére a zsűrizés lebonyolítása és dokumentálása céljából.

További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

A résztvevők a #Suunotninja hashtag használatával automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt, valamint azért sem, ha a nyereményről szóló privát üzenetet a nyertes az Instagram-oldaláról felmerülő bármilyen jellegű probléma miatt nem kapja meg. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain. A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.
A játékos a #Suunotninja hashtag használatával kijelenti, hogy a játék feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a játékhoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Játékhoz megadott személyes adatokat a Szervező a játék lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje.
Amennyiben a játékos a jelen játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a játékban nem jogosult részt venni, illetve a játékból automatikusan kizárásra kerül. 

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat
Az Instagram adatok felhasználási elveiről itt találsz bővebb információkat:
https://help.instagram.com/155833707900388
A játékkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket az insta@tv2.hu e-mail címre várjuk.

Címkék: ninja warrior
2017. december 4. 18:44Kapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS