Mádai Vivien: Volt olyan sérülés a Ninja Warrior pályáján, amitől ˝sokkot kaptunk konkrétan...˝

Elképesztő izgalmak, egy lenyűgöző pálya és emberfeletti teljesítmény. Ma este 19.00-kor indul a TV2 legnagyobb kihívása, a Ninja Warrior Hungary. A FEM3 Café vendégei a műsor házigazdái, Mádai Vivien, Majka és Tilla voltak. A gigantikus akadálypálya nem kímélte a versenyzőket, Mádai Vivi elárulta, előfordult olyan baleset, ami után sokkot kaptak a műsorvezetők. Majka elmondta, nincs jelenleg komolyabb sportteljesítményre sarkalló műsor, mint a Ninja Warrior. Szerinte ezek az akadályok sok élsportolónak is hatalmas kihívást jelentenének. Hogy avathat-e ninját Magyarország, kiderül hétfőn esténként 19.00-kor a TV2-n!

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 

Magyarországra érkezik 2017 egyik legnagyobb kihívása, a Ninja Warrior Hungary! Több ezer ember jelentkezett, hogy bebizonyítsa, képes legyűrni a monumentális akadálypályát, amit a világon eddig csak keveseknek sikerült. Elképesztő izgalmak, egy lenyűgöző pálya és emberfeletti teljesítmény – ezt ígéri a világszerte népszerű műsor. Japán, Amerika és Európa több országa után végre Magyarországra is megérkezett a Ninja Warrior.

Címkék: fem3café   mádai vivien   majka   ninja warrior   tilla   TV2 LIVE
2017. október 16. 11:20
Kapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS