Rúdtáncos, ketrecharcos, motocrossos és focista a Ninja Warrior Hungary harcosai között

A harcos benned él! Hamarosan kezdetét veszi egy minden eddiginél keményebb küzdelem, kiderül lesz-e magyar Ninja Warrior, aki legyűri a monumentális akadálypályát, amit eddig csak keveseknek sikerült a világon. Addig is ismerkedj meg négy elszánt harcossal, akik úgy döntöttek, bevállalják 2017 egyik legnagyobb kihívását a Ninja Warrior Hungaryt, és tudd meg, mit gondolnak ők az elképesztő kihívásról!

Ismerj meg négy bátor jelentkezőt, akik hamarosan a Ninja Warrior Hungary monumentális akadálypályáján bizonyíthatnak: Boráros Gábor magyar bajnok ketrecharcos; Marosvölgyi Noémi hatszoros magyar bajnok, európa- és világbajnok rúdtáncos; Rácz Miklós 'Mike' motocrossos, az extrém sportok megszállottja, valamint  Tányéros Ádám igazolt focista.

Hamarosan Magyarországra érkezik 2017 egyik legnagyobb kihívása, a Ninja Warrior Hungary! Több ezer ember jelentkezett, hogy bebizonyítsa, képes legyűrni a monumentális akadálypályát, amit a világon eddig csak keveseknek sikerült. Elképesztő izgalmak, egy lenyűgöző pálya és emberfeletti teljesítmény – ezt ígéri a világszerte népszerű műsor. Japán, Amerika és Európa több országa után végre Magyarországra is megérkezett a Ninja Warrior.

Címkék: ninja warrior   kihívás
2017. szeptember 19. 15:32Kapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS