Új szuperhősök születtek: világsztárként ünneplik hazájukban a Ninja Warrior harcosait

A legnagyobb hírességeknek kijáró tisztelet és rajongás övezi az American Ninja Warrior sztárjait hazájukban. Nem is csoda, emberfeletti teljesítményüket hétről hétre milliók követik a tévéképernyők előtt. Nézd meg a legnagyobb ninja harcosok legemlékezetesebb pillanatait!

Talán az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő ninja harcos a 28 esztendős Drew Drechsel. Ezidáig öt alkalommal mérette meg magát a világ egyik legnagyobb kihívásának számító Ninja Warrior versenyében. 

A monumentális akadálypálya senkit sem kímél. Jessie Graff elképesztő teljesítménye a világsajtót is bejárta, most egy másik emlékezetes próbálkozását nézheted meg.

James McGrath, vagy ahogy rajongói hívják, a "Vadállat" egy moziban dolgozott, mielőtt a Ninja Warriornak köszönhetően világhírnévre tett szert. Elképesztően magabiztosan hódítja meg a brutális akadálypályát a 30 éves srác!

Ne maradj le a legfrissebb hírekről a Ninja Warrior világából, kövesd a műsort Facebookon és Instagramon is!

Előnézeti kép forrása: American NInja Warrior/NBC

Címkék: ninja warrior
2017. június 13. 13:23Kapcsolódó anyagok
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS