Ninja Warrior Hungary - Tudj meg mindent a műsorról!

Október 16-án Magyarországra érkezik 2017 egyik legnagyobb kihívása, a Ninja Warrior Hungary!

A Ninja Warrior Hungary műsorvezetője Majoros Péter „Majka” és Till Attila mellett a Mokka egyik háziasszonya, Mádai Vivien lesz.

„A Ninja Warrior az a műsor, aminek már akkor a szerelmese lettem, amikor kiderült, hogy hazánkba érkezik. A férjem hatalmas rajongója volt korábban is, de azóta engem is megfertőzött. Monumentális műsor, hatalmas díszlettel és elképesztő emberi teljesítményekkel. Álmodni sem mertem volna arról, hogy az egyik műsorvezetője leszek a Ninja Warrior-nak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a csatorna választása rám esett, és ott állhatok majd Majka és Tilla mellett, alig várom. Remélem, hogy azért szóhoz is jutok a fiúk mellett, hiszen ismerjük őket, nagyon karizmatikus egyéniségek külön-külön is” – árulta el Vivi.

Több ezer ember jelentkezett, hogy bebizonyítsák, képesek legyűrni a monumentális akadálypályát, ami a világon eddig csak kevés embernek sikerült. Elképesztő izgalmak, egy lenyűgöző pálya és emberfeletti teljesítmény – ezt ígéri a világszerte népszerű műsor. Japán, Amerika és Európa után végre Magyarországon is hódítóútra indul a Ninja Warrior-láz. Kövesd a műsort Instagramon, Facebookon és a TV2.hu-n is, ne maradj le semmiről, izgulj együtt a legnagyobb harcosokért!

NWH_logo_3D_RGB.png

Ninja Warrior Hungary október 16-tól a TV2-n!

Hamarosan pedig az is kiderül, avathat-e ninját Magyarország!

Címkék: ninja warrior
2017. május 25. 11:16
Kapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS