Videók Adások Hírek Versenyzők Műsorvezető A műsorról I. évadVersenyzők7. adás6. adás5. adás4. adás3. adás2. adás1. adásTigris


Kiderült ki a Tigris, ő lett a Nicsak, ki vagyok? győztese
Lehullt a lepel a Tigris kilétéről a Nicsak, ki vagyok? színpadán. Vajon kit rejtett a vagány jelmez? A videóból kiderül!
Profi produkciót hozott a Rejtélyek Színpadára a Tigris
A sztárcsapatok bár óriási segítséget kaptak az utolsó fordulóra, mégsem tudtak élni vele. ˝Tegyünk úgy, mintha meg sem történt volna˝ - mondta Mádai Vivien.
Tigris: Because The Night - 7. adás. 3. produkció
A vadászat hamarosan véget ér, kiderül ki az, aki védtelen antilop módjára játszott heteken át a sztárcsapatokkal. Ma este utoljára lendült támadásba: a Tigris.
A Tigris énekhangja és kapszulainformáció elbizonytalanították a sztárokat
A sztárcsapatok szerint a Tigris most énekelt a legjobban a Nicsak, ki vagyok? műsorában. Vajon a kapszulainformációk most segítenek a csapatoknak?
Tigris: Higher Love - 7. adás 2. produkció
Ebben a körben a Tigris visszahúzta karmait és szerelmes kismacskává változott. Whitney Houston dalával nyűgözte le a sztárcsapatokat, a Tigris.
A Tigris megfogta a sztárcsapatokat, kiléte még mindig teljes rejtély
A Tigris kiléte sokszor teljes homályban tartotta a sztárcsapatok tagjait. Sokszor sokféle tippet hallhattunk tőlük, a Tigrist azonban még nem kaparintották meg.
Malek Andrea és a Tigris közös produkciója rögtön elgondolkodtatta a zsűrit
Malek Andrea a Tigrissel előadott közös produkciója után további árulkodó információkat árul el a ˝vadmacskáról.˝
Kínos történettel állt elő Kajdi Csaba a Nicsak, ki vagyok? középdöntőjében
Mádai Vivien farsangi emlékeire visszakanyarodva, Fresh Andi mellett tette le a voksát a Tigrisnél, aminek hallatán Cyla is előrukkolt egy kínos történettel.CSAPATOK

© 2021 TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS