Videók Adások Extra Videók Csapatok Versenyzők Leleplezések Hírek JÁTÉKSZABÁLYZAT II. évadI. évad / LeleplezésekKrausz Gábort rejtette a Bika jelmeze, a tehénnek öltözött Tóth Gabi leplezte le szerelmét
A Bika maszkját Tehén társa vette le leleplezése során, és nem más volt a jelmezek alatt, mint Krausz Gábor és Tóth Gabi! 
A sejtés beigazolódott: Nagy Adri rejtőzött a Virág jelmez alatt
A Sztárcsapatok jól gondolkodtak, hiszen valóban a Jóban Rosszban sorozatból is ismert színésznőt, Nagy Adrit rejtette a Virág jelmez, aki ismét bebizonyította, milyen fantasztikus hanggal rendelkezik. 
Jól tippeltek a sztárcsapatok: Dukai Reginát rejtette Octopuszi jelmeze
Már többen is biztosak voltak benne a sztárcsapatokból, hogy Dukai Reginát rejtheti az Octopuszi jelmeze. Ez most be is bizonyosodott. Regina a leleplezés után elárulta, hogy ő maga is csak most tudta meg, hogy ennyire jól tud énekelni, de nagyon örült a lehetőségnek.
Újabb maszk került le: Felfedte kilétét a Gésa, Gáspár Evelint rejtette a jelmez
"Egyszer az életben próbáltam engedni az Ancsának, és ide jutottam!!" - szólalt fel szomorúan Cyla, miután lekerült Evelinről a maszk. Evelin amint megszólalhatott rögtön óriási hangulatot teremtett a stúdióban.
Óriási megdöbbenés a stúdióban: Tápai Szabina énekelt angyalian az Angyal jelmezében
Az est következő leleplezettje a csodás hangú Angyal volt, aki produkcióival igencsak megtévesztette a Nicsak, ki vagyok? sztárcsapait. A lepel azonban most lehullt, Tápai Szabina énekelt gyönyörűeket a nem mindennapi jelmezben.
Eljött az igazság pillanata: Malek Andit rejtette a Panda Maci jelmeze
A hetedik adás első leleplezettje nem más, mint a többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas magyar színésznő és énekesnő, Malek Andi, aki a Panda Maci jelmez alatt rejtőzött.
A Sztárcsapatok nem tértek magukhoz: Jakupcsek Gabriellát rejtette a Béka jelmez
Ábel Anita sejtette, míg Hajós András sokkot kapott miután a Béka levette maszkát, ugyanis a rejtélyes jelmez alatt Jakupcsek Gabriella rejtőzött.
Farkas Piroska lelepleződött, a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában
A Nicsak, ki vagyok? hatodik adásának második leleplezettje a Farkas Piroska lett, ha kíváncsi vagy, hogy ki bújt meg a maszk alatt, akkor kattints a videóra!

CSAPATOK

© 2020 TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS