Videók Adások Hírek Csapatok Versenyzők Műsorvezető A műsorról JÁTÉKSZABÁLYZATLeleplezésekA Sztárcsapatok nem tértek magukhoz: Jakupcsek Gabriellát rejtette a Béka jelmez
Ábel Anita sejtette, míg Hajós András sokkot kapott miután a Béka levette maszkát, ugyanis a rejtélyes jelmez alatt Jakupcsek Gabriella rejtőzött.
Farkas Piroska lelepleződött, a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában
A Nicsak, ki vagyok? hatodik adásának második leleplezettje a Farkas Piroska lett, ha kíváncsi vagy, hogy ki bújt meg a maszk alatt, akkor kattints a videóra!
Újabb pont ütötte Majkáék markát: Király Viktort rejtette a Tökfej jelmez
Megtörtént a hatodik adás első leleplezése, a Tökfej maszkja alatt pedig nem más lapult, mint az aranytorkú ifjú, Király Viktor, így Hajós András, Majka és Judy csapata egy újabb ponttal gazdagodott.
Óriási meglepetést: Steiner Kristófot rejtette a Róka jelmez
Az est utolsó leleplezettje a Róka volt, akinek maszkja alatt nem más rejtőzött, mint Steiner Kristóf. Kilétével a legnagyobb meglepetést Ábel Anitának okozta, aki nem ismerte fel jóbarátját. 
Újabb maszk került le: Feng Ya Ou-t rejtette a Múmia jelmez
Megtörtént az est második leleplezése, a rejtélyes Múmia maszkja alatt pedig nem más lapult, mint a Sztárban sztár leszek! döntősét, Feng Ya Ou.
Jól tippeltek a Sztárcsapatok: Fodor Zsókát rejtette a Szfinx jelmez
Az est első leleplezettje a Szfinx volt. A sztárcsapatok egyaránt Fodor Zsókára tették a voksukat, a gyanújuk pedig beigazolódott.
Mindenki szája tátva maradt: Pély Barna volt az Elefánt
 Lehullt a lepel az összes sztárról, legutoljára Pély Barna fedte fel magát, ugyanis ő volt az Elefánt maszk alatt. 
Völgyi Zsuzsi fedte fel magát, ő rejtőzött a Bohóc maszk alatt
Eljött a második leleplezés ideje. A Bohóc kénytelen volt felfedni magát. A színes jelmez alatt nem más bújt meg, mint Völgyi Zsuzsi. 

CSAPATOK

© 2020 TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS