Videók Adások Hírek Csapatok Versenyzők Műsorvezető A műsorról JÁTÉKSZABÁLYZATHírekExkluzív interjúk a Nicsak, ki vagyok? második adásának leleplezettjeivel
A második adásban Bíró Ica, Curtis és Shane Tusup maszkjáról hullt le lepel, akikkel Kadlecsek Krisztián a reklámszünetek alatt készített exkluzív interjúkat!
Fény derült a titokra: Shane Tusup, Curtis és Bíró Ica rejtőzött a maszkok alatt
Lehullt a lepel a Nicsak, ki vagyok? színpadán. Olyan hatalmas nevek rejtőztek a maszkok alatt, mint Bíró Ica, Curtis és Shane Tusup!
Ördög - A Nicsak, ki vagyok? második adásának versenyzője
Pokolian jó produkciókkal készül az Ördög a Nicsak, ki vagyok? második adására! De vajon ki lehet a maszk mögött?
Pillangó - A Nicsak, ki vagyok? második adásának versenyzője
A szépséges Pillangó már alig várja, hogy meghódítsa a közönséget! De vajon fel kell majd fednie kilétét? A Nicsak, ki vagyok? második adásából ez is kiderül majd!
Oroszlán - A Nicsak, ki vagyok? második adásának versenyzője
Egy igazi nagyvad készül meghódítani a Nicsak, ki vagyok? színpadát! De vajon ki rejtőzhet a maszk mögött?
Panda Maci - A Nicsak, ki vagyok? második adásának versenyzője
Jön a Nicsak, ki vagyok? második adása, melynek egyik főszereplője: Panda Maci! Galériánk segítségével most Te is közelebbről megismerkedheted őt!
Kajdi Csaba megmondta a magáét Ganxstának: ˝Legalább a Mokkában viselkedjél˝
Fergeteges poénok, elképesztő szócsaták, eget rengető hangulat: Ilyen volt a Nicsak, kivagyok? - A rejtélyek színpada első adása. Hogy Ganxsta Zoli és Kajdi Csaba hogyan érezték magukat a stúdióban, arról a Mokka műsorvezetőinek mesélt. 
Exkluzív interjúk a Nicsak, ki vagyok? első adásának leleplezettjeivel
Fergeteges szupershow-val startolt el a Nicsak, ki vagyok? vasárnap este a TV2-n! Az első adásban Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Timi maszkjáról hullt le lepel, akikkel Kadlecsek Krisztián a reklámszünetek alatt készíttett exkluzív interjúkat!

CSAPATOK

© 2020 TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS