Videók Adások Hírek Versenyzők Műsorvezető A műsorról I. évadExtra videókCyla újabb magyar hírességnek szúrt oda a Nicsak, ki vagyok? adásában
Adás előtt: Cyla nem fogta vissza magát a Discogömb tippelése során, csak úgy záporoztak tőle a poénos csipkelődések a második adásban is!
Amilyen cuki, olyan rejtélyes is a Discogömb jelmeze
Hamarosan érkezik a Rejtélyek Színpadára a Discogömb, kinek jelmeze biztosan hamar a nézők kedvence lesz édes mosolyával és kék szemeivel!
Egy nap is kevés lenne az Egérke részletgazdag jelmezének bemutatásához
A Nicsak, ki vagyok? második adásában színpadra lép az Egér is, aki egy mesés, viktoriánus korabeli csodás öltözékben lép majd a Rejtélyek Színpadára.
Cseh Laci a Nicsak, ki vagyok?-ról: A kezdők nyugalmával álltam színpadra
Cseh Lacit rejtette a Ló jelmeze, a sportoló pedig a műsorban szerzett élményeiről Kadlecsek Krisztiánnak mesélt.
Cseh Laci így érezte magát a Nicsak, ki vagyok? felvétele előtt
Cseh Lacit rejtette a Ló jelmeze, aki nagyon izgult a felvétel előtt, ugyanis a színpad nem hazai terep számára.
Zséda megmutatta: Itt készült fel a Nicsak, ki vagyok? showjára
A Hattyú jelmezében rejtőző Zséda megmutatta, hogy milyen volt a ruhapróbája és öltözője a Nicsak, ki vagyok? showjában. Less be te is a kulisszák mögé!
Galambos Lajos:Meg akartam mutatni, hogy nem csak egy mulatós énekes vagyok
Galambos Lajos számára igazi zenei kirándulás volt a Nicsak, ki vagyok? műsora, ezért is vállalta el a felkérést - árulta el Kadlecsek Krisztiánnak. Hogy milyen
Galambos Lajos megmutatta, milyen ruhákkal fedte el kilétét
Fekete ruhákkal, palásttal és bukósisakkal biztosították, hogy a szereplők teljes titkoban érkezhessenek meg a stúdióba, amit Galambos Lajos meg is mutatott.

CSAPATOK

© 2020 TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS