Videók Adások Hírek Versenyzők Műsorvezető A műsorról I. évadTeljes adásokNicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada: 1. adás – 6. rész
Megtörtént az utolsó leleplezés, a sztárcsapatok pedig nem találták a szavakat, ugyanis a Ló jelmeze mögött rejlő hírességre még ők sem számítottak.
Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada: 1. adás – 5. rész
A harmadik körben a Tigris és a Ló kapták meg a lehetőséges, hogy tovább küzdjenek a bennmaradásért, a sztárcsapatok pedig ismét megtették tippjeiket.
Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada: 1. adás – 4. rész
A Hattyú produkciója után megtörtént a második lepelezés is, amit újabb pont követett, ugyanis az egyik sztárcsapat helyesen tippelt.
Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada: 1. adás – 3. rész
A továbbjutott versenyzők közül elsőként a Ló és a Tigris adhatták el második körös produkciójukat, a tippek pedig ezúttal is záporoztak.
Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada: 1. adás – 2. rész
A produkciók sorát a Hattyú és Tigris folytatta, valamint megtörént az első leleplezés is. Vajon sikerül eltalálniuk kit rejtenek a jelmezek?
Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada: 1. adás – 1. rész
Ismerd meg a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpadának két sztárcsapatát, valamint nézd meg a Ló és a Kukorica produkcióját!

CSAPATOK

© 2020 TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS