december 9.
Natália

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
Műsorújság


hétfő
December 09.
kedd
December 10.
szerda
December 11.
csütörtök
December 12.
péntek
December 13.
szombat
December 14.
vasárnap
December 15.
hétfő
December 16.
kedd
December 17.
szerda
December 18.
csütörtök
December 19.
péntek
December 20.
szombat
December 21.
vasárnap
December 22.
03.40
Gotham III.
A Gotham című sorozat középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan "Batman-eredettörténet"-nek. Gotham városát nagy csapás éri, amikor a milliárdos Thomas és Martha Wayne rablógyilkosság áldozata lesz egy sikátorban. A gyilkos csak fiuk, Bruce életét kíméli meg. Az ügyet az újonc nyomozó, James Gordon kapja meg, aki megígéri Bruce-nak, hogy megtalálja szülei gyilkosát. A sorozatban feltűnik Joker, Méregcsók, Rébusz, Madárijesztő, Hugo Strange és Kétarc is...Fish a saját kezébe veszi az irányítást és Hugo Strange nyomába ered. Ezért Gordon kénytelen összedolgozni Valerie Vale-vel. Pingvin népszerűsége nő. Gotham megismeri Ivy új énjét.
Az epizód tartalma:

Fish a saját kezébe veszi az irányítást és Hugo Strange nyomába ered. Ezért Gordon kénytelen összedolgozni Valerie Vale-vel. Pingvin népszerűsége nő. Gotham megismeri Ivy új énjét.

 

Korhatár: 16
Feliratozva a teletext 888 oldalán
Műfaj: akciófilm-sorozat
Ország: Amerikai
Évad: 3
Rész: 2
Epizód: 46
2014-2018
  • Szereplők: Ben McKenzie, Donal Logue, Sean Pertwee, David Mazouz, Jada Pinkett Smith, Robin Lord Taylor, Erin Richards  • MŰSORÚJSÁG