március 19.
József, Bánk

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
Műsorújság


kedd
Március 19.
szerda
Március 20.
csütörtök
Március 21.
péntek
Március 22.
szombat
Március 23.
vasárnap
Március 24.
hétfő
Március 25.
kedd
Március 26.
szerda
Március 27.
csütörtök
Március 28.
péntek
Március 29.
szombat
Március 30.
vasárnap
Március 31.
03.20
Gotham II.
A Gotham című sorozat középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan "Batman-eredettörténet"-nek. Gotham városát nagy csapás éri, amikor a milliárdos Thomas és Martha Wayne rablógyilkosság áldozata lesz egy sikátorban. A gyilkos csak fiuk, Bruce életét kíméli meg. Az ügyet az újonc nyomozó, James Gordon kapja meg, aki megígéri Bruce-nak, hogy megtalálja szülei gyilkosát. A sorozatban feltűnik Joker, Méregcsók, Rébusz, Madárijesztő, Hugo Strange és Kétarc is...Tabitha bérgyilkost fogad, mert bosszút akar állni a bátyja miatt Jim-en. Lee nehezen kezeli, ami Barbara és Jim között történt, főleg, hogy a férfi látogatja a kómában fekvő volt menyasszonyát. Bruce közben információt akar szerezni a szülei gyilkosáról Silver-en keresztül, amit Alfred nem néz jó szemmel.
Az epizód tartalma:

Tabitha bérgyilkost fogad, mert bosszút akar állni a bátyja miatt Jim-en. Lee nehezen kezeli, ami Barbara és Jim között történt, főleg, hogy a férfi látogatja a kómában fekvő volt menyasszonyát. Bruce közben információt akar szerezni a szülei gyilkosáról Silver-en keresztül, amit Alfred nem néz jó szemmel.

 

Korhatár: 16
Feliratozva a teletext 888 oldalán
Műfaj: akciófilm-sorozat
Ország: Amerikai
Évad: 2
Rész: 9
Epizód: 31
2014-2018
  • Szereplők: Ben McKenzie, Donal Logue, Sean Pertwee, David Mazouz, Jada Pinkett Smith, Robin Lord Taylor, Erin Richards  • MŰSORÚJSÁG