július 2.
Ottó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2020. július 2.
Jelentkezzen családjával együtt most!KIEMELT VIDEÓK

2020-ban ismét segítőkezet nyújtunk olyan rászoruló családoknak, akik számára az igazi otthon megteremtése egyelőre csak álom. Ha szeretne részt venni a TV2 Újratervezés...
Az Újratervezés csapata 2020-ban is segít rászoruló családokon. A műsor weboldalán folyamatosan lehet jelentkezni. A Mokkában Ördög Nóra mesélt az első évadról. 
 Az újratervezők csapata álmokat valósítottak meg az elmúlt hetek alatt. A videóból felidézheted a családok házátadóit!
 Az utolsó simítások vannak csak hátra Sámpár családék házának felújításán, emellett Ördög Nóriék ezerrel dolgoznak azon, hogy karácsonyi hangulat is uralkodjon. 


TOVÁBBI TARTALMAK

Az ifjabbik és idősebbik Balogh Béla kipróbálták a gokartozást

Stohl András úgy gondolta, megadja a kezdő lökést ifjabbik Balogh Bélának jogosítványa megszerzésében, ezért gokartozni vitte őt és édesapját.

Először látta a Sámpár család a régi otthonukról készült utolsó felvételeket

Stohl András és Ördög Nóra videofelvételen mutatta meg, hogyan bontották el a család házának bizonyos részeit. A Sámpár család izgatottan várja, hogyan fog kinézni az új otthonuk.

Balogh Béla szeretné, ha gyermekeinek lenne lehetősége a továbbtanulásra

Adás előtt: Balogh Béla, ha újrakezdhetné, maga is továbbtanulna. Neki erre nem volt lehetősége, de szeretné, ha gyermekei esélyt kapnának a továbbtanulásra, hiszen az a kulcsa egy sikeres karriernek.

A Sámpár család először láthatta a házuk felújításáról készült felvételeket

Adás előtt:Stohl András és Ördög Nóra videón mutatta meg a Sámpár családnak, hogy állnak a házuk körüli munkálatok. A családmost először láthatta régi otthonuk elbontását. 

Újratervezés - Szerda 20.35

Ne feledd, szerdán új adással jelentkezik az Újratervezés műsora!

Balogh Béla legnagyobb vágya, hogy gyermekei minél többet lássanak a világból

 Ifjabbik Balogh Béla interjúban mesélt arról, milyen életet kíván gyermekeinek. Az apa szeretné, ha gyermekei minél több helyen járjanak a világban és minél több dolgot ismerjenek meg, hogy több lehetőségük legyen, mint neki adatott.

A Sámpár család szívmelengető felajánlást tett a Balogh kislányok számára

 A Sámpár család solymári közösségében szervezett egy kisebb adománygyűjtést a Balogh kislányok részére:  A kislányok többek közt könyveket, új ruhákat játékokat és iskolatáskát is kaptak.

Új fejezet vette kezdetét Balogh Béla életében

 Ifjabbik Balogh Béla fogászati kezelései befejeződtek, Béla megkapta új fogsorát. Ezzel nem csak újraépítheti önbizalmát, de fájdalmas egészségügyi problémái is megszűnnek.« előző oldal | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG