május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2020. május 25.
Elevenítsd fel az Újratervezés élménynapjaitKIEMELT VIDEÓK

Az Újratervezés csapata 2020-ban is segít rászoruló családokon. A műsor weboldalán folyamatosan lehet jelentkezni. A Mokkában Ördög Nóra mesélt az első évadról. 
Jelentkezzen családjával az Újratervezés című műsorba.
 Az újratervezők csapata álmokat valósítottak meg az elmúlt hetek alatt. A videóból felidézheted a családok házátadóit!
 Az utolsó simítások vannak csak hátra Sámpár családék házának felújításán, emellett Ördög Nóriék ezerrel dolgoznak azon, hogy karácsonyi hangulat is uralkodjon. 


TOVÁBBI TARTALMAK

A Balogh kislányok mindent megkaptak, amiben új otthonukban szükségük lehet

Balogh Béla és lányai Stohl Andrással egy hatalmas gyermekboltban jártak, ahol a Horváth családtól kapott autó, valamint a lurkók új szobájának felszereléseit szerezték be.

Lili megható történetet osztott meg férjéről

Adás előtt: Stohl András és Lili egy élményprogramon beszélgettek Lili és férje, András kapcsolatáról. A Sámpár család őszintén hisz az önzetlenségben, Lili ennek kapcsán osztott meg egy  kedves történetet Andrásról.

A Sámpár család őszintén beszélt Stohl Andrásnak a Balogh családról

Adás előtt: A két család, Sámpárék és Baloghék közt nagyon hamar alakult ki a szimpátia: Stohl András a Sámpár házaspárt kérdezte a gyerekek közt kialakult szoros barátságról, valamint arról, mit éreznek a két család sorsa közti különbségekről...

Először látta a Sámpár család a régi otthonukról készült utolsó felvételeket

Stohl András és Ördög Nóra videofelvételen mutatta meg, hogyan bontották el a család házának bizonyos részeit. A Sámpár család izgatottan várja, hogyan fog kinézni az új otthonuk.

Újratervezés - csütörtök 20.35

Ne maradj le az Újratervezés legújabb adásáról! Újratervezés minden hétköznap 20.35-től a TV2-n!

A Sámpár család házának felújításán érdekes dologra bukkantak az Újratervezők

A Sámpár család háza szépen alakul: Az Újratervezők csapata szem előtt tartja a Sámpár család eredeti elképzelését, a parasztház jellegének megőrzését, így a felújítás ennek szellemében halad. A felújítás során az Újratervezők váratlanul egy használaton kívüli pincére akadtak, amelynek befalazása veszélytelenül megoldható.

A Sámpár és a Balogh család közösen töltöttek egy napot a víziparkban

 A két család közös élménynapján víziparkba látogattak, ahol különböző feladatokat teljesítettek. A két család nagyon jól kijön egymással, a lurkók közt már az első percben barátság szövődött.

A családok különleges játszóházban jártak

A Sámpár és a Balogh család egy különleges, pályaorientációs játszóházban jártak a gyerekekkel, ahol a lurkók kipróbálhatták a különböző szakmákat játékos keretek közt. Sámpárék és Baloghék sok mindenben különböznek, ami viszont közös bennük, hogy mindent megtesznek gyermekeik boldog jövőjéért.« előző oldal | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG