július 4.
Ulrik

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2020. július 4.
Jelentkezzen családjával együtt most!KIEMELT VIDEÓK

2020-ban ismét segítőkezet nyújtunk olyan rászoruló családoknak, akik számára az igazi otthon megteremtése egyelőre csak álom. Ha szeretne részt venni a TV2 Újratervezés...
Az Újratervezés csapata 2020-ban is segít rászoruló családokon. A műsor weboldalán folyamatosan lehet jelentkezni. A Mokkában Ördög Nóra mesélt az első évadról. 
 Az újratervezők csapata álmokat valósítottak meg az elmúlt hetek alatt. A videóból felidézheted a családok házátadóit!
 Az utolsó simítások vannak csak hátra Sámpár családék házának felújításán, emellett Ördög Nóriék ezerrel dolgoznak azon, hogy karácsonyi hangulat is uralkodjon. 


TOVÁBBI TARTALMAK

A Sámpár család solymári házában lassan helyére kerül minden

 Solymáron a Sámpár család házában átvette a dizájner és a belsőépítész a stafétát: Lassan minden apró részlet elkészül,a család pedog hamarosan birtokba veheti elkészült otthonát.

A Sámpár házaspár régiségkereskedésben járt

 A család megszállottan szereti a régiségeket, ezért Stohl András úgy gondolta, elviszi a házaspárt "kincsvadászatra"  új otthonuk díszítéséhez.

Ördög Nórát meglepte a Horváth család nagy bejelentése

 Csupa jó hírrel szolgáltak  Horváthék a családhoz látogatóba érkező Ördög Nórának. János új munkát kapott,  a családnak pedig egyre kevesebb problémával kell foglalkoznia, így több időt tölthetnek együtt.

A Sámpár család állatmenhelyen járt

A  Sámpár kislányok régi vágya, hogy legyen egy háziállatuk: A család a Noé Állatotthonba látogatott, hogy ismerkedjenek az állattartással és a gazdira váró kutyákkal, cicákkal.

A Balogh család élete gyökeresen megváltozott az Újratervezés óta

 Az Újratervezők csapata pécsbagotai otthonában látogatta meg a Balogh családot. Béla és édesapja, valamint a gyerkeek teljesen belakták új otthonukat, az Újratervezés időszakára pedig melegszívvel emlékeznek vissza.

A Sámpár család solymári otthonán különleges technológiával dolgoznak

 Solymáron a Sámpárék házában már a burkolási munkálatok zajlanak, aminek kapcsán végre egy régi nagy probléma megoldására is lehetőség nyílt.

A Balogh család életében hatalmas fordulat következett be

Adás előtt: Ördög Nóra meglátogatta a Horváth családot, akik egy hatalmas hírrel fogadták a műsorvezetőt: János új munkát kapott, ráadásul Iluska közelében, megkönnyítve ezzel az állandó felügyelet problémáját.

Így emlékeznek vissza Baloghék az Újratervezés időszakára

Adás előtt: A pécsbagotai Baloghék élete teljesen megváltozott, mióta az Újratervezők csapata felújította a család romos házát. Ifjabb Béla beszámolt a házátadó óta eltelt hetekről, valamint elmondta, hogyan emlékeznek vissza a lurkók az elmúlt hónap történéseire.« előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG