július 4.
Ulrik

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2020. július 4.
Jelentkezzen családjával együtt most!KIEMELT VIDEÓK

2020-ban ismét segítőkezet nyújtunk olyan rászoruló családoknak, akik számára az igazi otthon megteremtése egyelőre csak álom. Ha szeretne részt venni a TV2 Újratervezés...
Az Újratervezés csapata 2020-ban is segít rászoruló családokon. A műsor weboldalán folyamatosan lehet jelentkezni. A Mokkában Ördög Nóra mesélt az első évadról. 
 Az újratervezők csapata álmokat valósítottak meg az elmúlt hetek alatt. A videóból felidézheted a családok házátadóit!
 Az utolsó simítások vannak csak hátra Sámpár családék házának felújításán, emellett Ördög Nóriék ezerrel dolgoznak azon, hogy karácsonyi hangulat is uralkodjon. 


TOVÁBBI TARTALMAK

Az Újratervezők csapata különleges segítséget kapott a Sámpár család házánál

Solymáron a Sámpár család házában is megkezdődött az építkezés:Az első szobában, ahol a család eddig élt, csak egy tisztasági festésre van szükség, amit Lili barátnői szerettek volna megcsinálni. 

A Sámpár család csokoládé múzeumban járt

 A Sámpár házaspár kislányai imádják a csokoládét, ezért Ördög Nóra úgy gondolta, látogatást szervez családnak egy csokoládé múzeumba. A kislányok elkészítették saját szaloncukraikat, amit természetesen ott helyben meg is kóstoltak az édesszájú gyerekek.

A Balogh család végre eljutott a Nyíregyházi Állatparkba

 Balogh Bélának egyetlen kívánsága volt az Újratervezők csapatához: Szerette volna elvinni gyermekeit a Nyíregyházi ÁLLatparkba, ám eddig nem csak a 470 kilométer távolság volt az egyetlen akadály, amely keresztülhúzta Béla terveit. A család most eljutott az állatkertbe, melyet már régen szerettek volna meglátogatni.

A Sámpár család adományokkal lepte meg meg a Balogh család kislányait

Adás előtt: A Sámpár család nagyon hamar összemelegedett a Balogh családdal: Éppen ezért a solymári közösségükkel adománygyűjtést szerveztek, így a Balogh kislányoknak nem csak gardróbjuk frissült, de iskolatáskát és különböző játékokat is kaptak. 

A két család kislányai egymásra találtak: Együtt sminkelték ki Stohl Andrást

Adás előtt: A két család, Sámpárék és Baloghék kislányai teljesen egymásra hangolódtak. A gyerekek játékból sminkes szalont nyitottak, ahol bizony olyan sztárvendégek fordultak meg rögtön a nyitás után, mint Stohl András.

Az Újratervezők nem pihennek: Pécsbagotán gőzerővel zajlik a felújítás

Ördög Nóra Pécsbagotán járt, ahol a felújítási munkálatok elképesztően jól haladnak. A szerkezet már készen van, hamarosan pedig a burkolatok is a helyükre kerülnek...

Ifjabbik és Idősebbik Béla őszintén meséltek családjuk történetéről

 Amíg ifjabbik Balogh Béla gyermekkoráról, valamint édesapja iránti tiszteletéről mesélt, addig az idősebbik Balogh Béla őszintén beszélt felesége elvesztéséről.

Kezdetét vette a Sámpár család otthonának felújítása

 Az Újratervezők csapata megkezdte a Sámpár család házának munkálatait: Stohl András a helyszínen ismerkedett a hamarosan elkészülő új otthon terveivel.« előző oldal | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG