november 29.
Taksony

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
ÚJRATERVEZÉS
Minden, amit az Újratervezésről tudnod kell

November 11-én indul a TV2 vadonatúj formátumú doku-reality műsora, amiben rászoruló családok otthonainak felújítását kísérhetjük nyomon - az Újratervezés azonban mégis több egy "lakásfelújítós műsornál": A családok történetein keresztül megismerkedhetünk megható és gyakran megrázó élethelyzetekkel, szemtanúi lehetünk mélységeknek és magasságoknak. A műsor bővelkedik nevetésben és sírásban, igazán mély érzelmekben és olyan történetekben, amelyekkel igazán tudunk majd azonosulni...

Az Újratervezés két műsorvezetője, Ördög Nóra és Stohl András összesen hat család életét változtatja át egy profi csapat segítségével: ám a műsor nem merül ki a családok lakásainak felújításában. Az Újratervezés célja, hogy ne csak körülményeik, de élethelyzetük és kilátásaik is javuljanak. A műsorban olyan családok történeteit ismerhetik meg a nézők, akik minden erejükkel azon dolgoznak, hogy életük egyenesbe jöjjön, ám mégsem engedhetik meg maguknak, hogy önerőből valósítsák meg álmaikat, jelentős támogatásra van szükségük az elindulásban.

norimusorleirashoz.png

A műsor alatt a családok olyan programokon vehetnek részt, amelyekre nem volt lehetőségük eddig problémás anyagi helyzetük vagy mindent felülíró, nem hétköznapi élethelyzetük miatt.

Hadas Kriszta, a produkció főszerkesztője szívügyeként tekint a műsorra: A neves szerkesztő-riporter a háttérből követi nyomon a családok életének változásait.

2019. október 30. 13:49

Címkék: újratervezés   ördög nóra   stohl andrás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG