december 11.
Árpád, Árpádina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2019. december 11.
Újratervezés - 23. adásKIEMELT VIDEÓK

Az Újratervezők csapata minden családnak megtartanak valami apróságot a régi otthonukból.  Baloghék pécsbagotai otthonában egy játéktároló készül egy régi ládikából.
Stohl András és Ördög Nóra videofelvételen mutatta meg, hogyan bontották el a család házának bizonyos részeit. A Sámpár család izgatottan várja, hogyan fog kinézni az új otthonuk.
 A két család közös élménynapján víziparkba látogattak, ahol különböző feladatokat teljesítettek. A két család nagyon jól kijön egymással, a lurkók közt már az...
Stohl András úgy gondolta, megadja a kezdő lökést ifjabbik Balogh Bélának jogosítványa megszerzésében, ezért gokartozni vitte őt és édesapját.

ADÁSOK

 Ha lemaradtál, most bepótolhatod: Nézd vissza  az Újratervezés 22. adását!
Nézd vissza az Újratervezés huszonegyedik adását!
 Nézd vissza az Újratervezés huszadik adását!
Nézd meg az Újratevrezés tizenkilencedik adását!
TOVÁBBI TARTALMAK

A Sámpár család házának felújításán érdekes dologra bukkantak az Újratervezők

A Sámpár család háza szépen alakul: Az Újratervezők csapata szem előtt tartja a Sámpár család eredeti elképzelését, a parasztház jellegének megőrzését, így a felújítás ennek szellemében halad. A felújítás során az Újratervezők váratlanul egy használaton kívüli pincére akadtak, amelynek befalazása veszélytelenül megoldható.

Újratervezés - csütörtök 20.35

Ne maradj le az Újratervezés legújabb adásáról! Újratervezés minden hétköznap 20.35-től a TV2-n!

A családok különleges játszóházban jártak

A Sámpár és a Balogh család egy különleges, pályaorientációs játszóházban jártak a gyerekekkel, ahol a lurkók kipróbálhatták a különböző szakmákat játékos keretek közt. Sámpárék és Baloghék sok mindenben különböznek, ami viszont közös bennük, hogy mindent megtesznek gyermekeik boldog jövőjéért.

Balogh Béla szeretné, ha gyermekeinek lenne lehetősége a továbbtanulásra

Adás előtt: Balogh Béla, ha újrakezdhetné, maga is továbbtanulna. Neki erre nem volt lehetősége, de szeretné, ha gyermekei esélyt kapnának a továbbtanulásra, hiszen az a kulcsa egy sikeres karriernek.

A Sámpár család először láthatta a házuk felújításáról készült felvételeket

Adás előtt:Stohl András és Ördög Nóra videón mutatta meg a Sámpár családnak, hogy állnak a házuk körüli munkálatok. A családmost először láthatta régi otthonuk elbontását. 

Balogh Béla legnagyobb vágya, hogy gyermekei minél többet lássanak a világból

 Ifjabbik Balogh Béla interjúban mesélt arról, milyen életet kíván gyermekeinek. Az apa szeretné, ha gyermekei minél több helyen járjanak a világban és minél több dolgot ismerjenek meg, hogy több lehetőségük legyen, mint neki adatott.

A Sámpár család szívmelengető felajánlást tett a Balogh kislányok számára

 A Sámpár család solymári közösségében szervezett egy kisebb adománygyűjtést a Balogh kislányok részére:  A kislányok többek közt könyveket, új ruhákat játékokat és iskolatáskát is kaptak.

Új fejezet vette kezdetét Balogh Béla életében

 Ifjabbik Balogh Béla fogászati kezelései befejeződtek, Béla megkapta új fogsorát. Ezzel nem csak újraépítheti önbizalmát, de fájdalmas egészségügyi problémái is megszűnnek.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG