április 1.
Hugó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2020. április 1.
Elevenítsd fel az Újratervezés élménynapjaitKIEMELT VIDEÓK

Az Újratervezés csapata 2020-ban is segít rászoruló családokon. A műsor weboldalán folyamatosan lehet jelentkezni. A Mokkában Ördög Nóra mesélt az első évadról. 
Jelentkezzen családjával az Újratervezés című műsorba.
 Az újratervezők csapata álmokat valósítottak meg az elmúlt hetek alatt. A videóból felidézheted a családok házátadóit!
 Az utolsó simítások vannak csak hátra Sámpár családék házának felújításán, emellett Ördög Nóriék ezerrel dolgoznak azon, hogy karácsonyi hangulat is uralkodjon. 


TOVÁBBI TARTALMAK

A Sámpár család házátadója - Galéria

 Nézd meg a Sámpár család házátadójáról, felújított otthonukról készült galériánkat!

Újratervezés - Online maraton

 Elérkezett az utolsó hét az Újratervezésben: A Sámpár család az utolsó, akik segítséget kaptak egy új élet megkezdéséhez. Ha lemaradtál volna, most bepótolhatod a hét adásait! Helyezd magad kényelembe és éld át az Újratervezés megható pillanatait az Online maraton segítségével!

Megható pillanatok: Így kapták vissza otthonaikat az Újratervezés családjai

 Az Újratervezés műsorában hat család élete változott meg gyökeresen: A műsor ideje alatt a családok nem csak felújított otthonnal, de számos felejthetetlen emlékkel és élménnyel gazdagodtak. Cikkünkben összegyűjtöttük a családok legmeghatóbb pillanatait, melyben visszakapják felújított otthonaikat.

Sámpárék meglepetéssel készülnek az újratervezőknek

Stohl András kopogtatott Sámpáréknál, ugyanis hamarosan elérkezik az idő, hogy beköltözzenek új házukba. Együtt elevenítették fel, melyek voltak a legjobb élményeik az elmúlt hetek alatt, illetve egy kis meglepivel készültek a család tagjai az újratervezőknek. 

Vége: Ilyen volt az Újratervezés legutolsó házátadója

Elérkezett az idő, hogy Sámpárék is átvegyék házukat. A videóból megtutod mit szóltak hozzá, miylen volt az Újratervezés legutolsó házátadója. 

Javában zajlik a munka: Finisbe érkezett a Sámpár család házának felújítása

Már csak órák kérdése, és Sámpárék beköltözhetnek új házukba. 

Kutyás élményözön: Ilyen volt Sámpárék utolsó programja

Egy igazán különleges programra repítették az Újratervezők Sámpárékat, a videóból megtudod mit szóltak a gyerekek kutyaszánozáshoz. 

A Sámpár család házán nem csak az Újratervezők, de barátaik is dolgoztak

 Adás előtt: A Sámpár családnak lehetősége nyílt a a házátadón hálát adni a barátaikkal, szeretteikkel kiegészült hatalmas csapatnak, akik összefogásának köszönhetően már új otthonukban ünnepelhetik a karácsonyt.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG