december 13.
Luca, Otília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

2019. december 13.
Újratervezés - 24. adásKIEMELT VIDEÓK

Elkészült Baloghék pécsbagotai otthona: A család végre birtokba vehette felújított otthonát és megkezdhetik életüket a rendezett, felszerelt környezetben.
 A Balogh család háza elkészült, így elindulhatnak pécsbagotai otthonuk felé, a budapesti ideiglenes otthonban hagyva a Sámpár családot. Sámpárék az elmúlt héten nem...
Sámpárék házánál még hátra van a végső hajrá, az Újratervezők a burkolási munkálatokat végzik. Stohl András a helyszínen járt, hogy meggyőződjön róla, minden a...
Ördög Nóra a budapesti ideiglenes ottohnukban látogatta meg Baloghékat, ahol felelevenítették az elmúlt hetek történéseit. A műsorvezetőnő a beszélgetés végén elmondta a...

ADÁSOK

 Nézd vissza az Újratervezés huszonötödk epizódját!
 Nézd meg az Újratervezés huszonharmadik adását!
 Ha lemaradtál, most bepótolhatod: Nézd vissza  az Újratervezés 22. adását!
Nézd vissza az Újratervezés huszonegyedik adását!
TOVÁBBI TARTALMAK

A pécsbagotaiak egy emberként örültek a Balogh család lehetőségének

 A kilencven lakost számoló falut gyorsan körbejárta a  Balogh család szerencséjének híre. Az újratervezők csapata nagyon megkedvelte a helyieket, akik szívesen meséltek a családról, valamint kíváncsian, örömmel várták a Pécsbagotára visszaérkező Baloghékat.

Baloghék az elmúlt két hét történéseiról beszélgettek Ördögh Nórával

Eljött a nagy nap: A Balogh család háza elkészült, így a család elhagyhatja átmeneti otthonát. Ördög Nóra személyesen mondta el nekik a jó híreket, ám előtte alaposan átbeszélték az elmúlt hét élményeit, változásait, tapasztalatait.

A Balogh család háza készen áll az átadásra

Az újratervezők csapata igazán megkedvelte az aprócska falut, annak szomszédaival és a ház körül élő háziállatokkal együtt. A csapat az utolsó simításokat végzi, amelyben Stohl András volt segítségükre.

Újratervezés - hétfő 20.35

Ne feledd, hétfőn új adással jelentkezik az Újratervezés műsora! Újratervezés minden hétköznap 20.35-től a TV2-n!

Elérkezett a pillanat: A Balogh család visszakapta immár felújított otthonát

 Adás előtt: Baloghék háza elkészült, így a család végre visszaköltözhet szeretett falujukba. Az átadás örömteli pillanatait végigkövetheted a ma esti Újratervezés adásában!

Ördög Nóra elképesztő hírekkel érkezett Baloghék ideiglenes otthonába

Adás előtt: Elérkezett a nagy pillanat, a család háza elkészült. A híreket Ördög Nóra mesélte el személyesen Baloghéknak.

Ifjabbik és idősebbik Béla Ördög Nóra segítségével frissítették fel ruhatárukat

Ördög Nóra gardróbfrissítésre hívta ifjabbik és idősebbik Balogh Bélát: A két férfi többek közt új kabátot, meleg téli zoknikat és bakancsot is vásároltak.

Pécsbagotán akad még tennivaló a Balogh család házánál

Az újratervezők csapata holnap adja át a Balogh család renovált otthonát, ám a házkörül bőven akad még tennivaló. Az eddigi egy darab kályha helyett minden szobában lesz fűtés, valamint hamarosan felkerülnek az új falakra a tapéták.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG