szeptember 19.
Vilhelmina

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
TOP TARTALMAK
Sarka Kata és Liptai Claudia az Aktív legemlékezetesebb videóiban
2016-ban is rengeteg különleges vallomást, érdekes pillanatot mutatott meg az Aktív műsora - nézzétek meg válogatásunkat a legnépszerűbb riportokból!

#5 DONATELLA MIHALIK ENIKŐ NYOMDOKAIBA LÉPHET

Kiszel Tünde lánya, Donatella felvételizett ahhoz a modellügynökséghez, amely Mihalik Enikőt is elindította a pályán. Hogy kapott-e szerződést a fiatal lány, kiderül a riportból.

#4 NÉZD MILYEN TÜNDÉRI LIPTAI CLAUDIA KISFIA!

Liptai Claudia október végén adott életet második gyermekének, Marcell Ádámnak, akit néhány héttel később megmutatott a rajongóinak...

#3 SARKA KATA: ˝VÉGRE NŐ LETTEM, ÉS NEM EGY BUROKBAN ÉLŐ KISLÁNY˝

Sarka Kata állítása szerint azok után, hogy különváltak útjaik Hajdú Péterrel, megkeményedett és egészen más nő vált belőle. Hogy hogyan tovább, arról még nem döntöttek, egy ideig biztosan külön élnek, s mindketten vallják, a legfontosabb dolog, hogy a gyermekek kiegyensúlyozottan, boldogságban cseperedjenek fel. Kata az Aktív kamerájának őszintén mesélt arról, eddig miért érezte magát ˝burokban felcseperedett kislánynak˝, valamint, hogy hogyan kapcsolódik ki a ˝szakítást˝ követően.

#2 GONDOLNÁD? SHOPPINGOLÁSNAK ÁLCÁZZÁK A SZEXMUNKÁT

Svájcban egy örömlány állítólag 1,5 millió forintot is kereshet hetente, vagy akár 700 ezret naponta. Ménesi Klaudia korábban már elmesélte saját, borzalmas dubaji kalandját, legutóbb pedig az örömlányok európai helyzetéről árult el megdöbbentő dolgokat...

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »


2016. december 30. 7:00

Címkék: liptai claudia   sarka kata   donatella   aktív   top5 2016
Továbbiak
SZAVAZZ!

Mi kell ahhoz, hogy valakiből jó szakács legyen?

A
Tehetség és érzék
B
Tanulás, tanulás, tanulás
C
Alázat a szakma iránt
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG