január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TOP TARTALMAK
Ők voltak 2016 legnagyobb nyertesei
2016-ban is rengeteg szórakoztató műsorral készült a TV2 Csoport: A Nagy Duett, a Kismenők, a Sztárban Sztár egyaránt elsöprő sikert arattak. De ne feledkezzünk meg a többi műsorról sem: nézd meg, kik voltak az év legnagyobb győztesei!

Tavasszal A Nagy Duettben Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter aratott győzelmet. A műsor elején még senki sem gondolta volna, hogy a Mokka műsorvezetője ilyen nagy ívű fejlődésen megy majd keresztül.

Ugyanazon a június elejei hétvégén lett a legmenőbb Kismenő Szabó Bence. Az énekes a döntőben Feke Pállal énekelt duettet - a zene azóta újra összehozta őket: mindketten a Sztárban sztár +1 kicsiben versenyeznek.

Viccesebbnél viccesebb pillanatokat okoztak a nézőknek az Ezek megőrültek! sztárjai. 2016 legőrültebb celebcsapata nem más lett, mint a Neon Pávák, vagyis Fésűs Nelly, Tápai Szabina és Berki Krisztián.

A nagy sikerű Bumm!-ban Tilla irányításával idén is repkedtek a milliók, de voltak, akik mindenkinél nagyobb nyereménnyel távoztak. A Kockák csapata 16 millió 800 ezer forintot vihetett haza!

A nézők döntése alapján Szőcs Reni vihette haza a TV2 beköltöző tehetségkutatójának, a Star Academy-nek a fődíját.

Az év egyik legnézettebb műsora, a Sztárban sztár is rengeteg meglepetést tartogatott. Veréb Tamás szinte a háttérből indulva lett egyre sikeresebb a műsor során, míg végül a dobogó legfelső fokára jutott. Nézd meg az egyik legemlékezetesebb átalakulását, mikor Keresztes Ildikóval Balázs Fecóként énekelte A

Szívből gratulálunk minden nyertesnek! Kövesd velünk 2017-ben is a legjobb műsorokat, és nézd meg, kik lesznek az új év legnagyobb győztesei!

2016. december 25. 7:00

Címkék: sztárban sztár   a nagy duett   kismenők   bumm   top5 2016
Kapcsolódó anyagokKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG