január 20.
Fábián, Sebestyén

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
TOP TARTALMAK
Íme, a legédesebb, idén született sztárbabák!
A sztárvilágban 2016-ban is több magyar híresség vált édesanyává vagy édesapává. Csokorba szedtük azokat a babákat, akikről már megszületésük napján is rengetegen beszéltek.

Csobot Adél május elején adott életet a tündéri Nátánnak. A kisfiút azóta igen kevés alkalommal mutatták meg a nyilvánosságnak, de néha kivételt tettek.

Majkához és Hajnihoz áprilisban látogatott el a gólya: megszületett a legfiatalabb trónörökös, Olivér is, akit bátyja, Marián az első perctől kezdve imád:

Júliusban a Kismenők zsűritagja, Lajtai Kati szíve telt meg boldogsággal, hiszen először tarthatta karjaiban fiát, Mátét.

Baby Gabit dupla öröm érte szeptember végén, hiszen ikrek érkeztek hozzájuk. Az újdonsült anyuka akkor a Mokkában osztotta meg Demcsák Zsuzsáékkal az anyaság első napjainak tapasztalatait. Nézd, milyen aranyos Boti és Bence!

Liptai Claudia kisfia, Pataky Marcell Ádám október végén született. Claudia az utolsó hetekig zsűrizett a Sztárban sztárban, a szülés előtt a nézőktől  egy kedves videóval búcsúzott.

2016 során több sztár életét is beragyogták született gyermekeik: Péter Szabó Szilvia, Juhász Adrienn, Dobó Ági és Gönczi Gábor szintén boldog szülőként ünnepelte a karácsonyt.


2016. december 28. 7:00

Címkék: top5 2016   péter szabó szilvia   lajtai kati   csobot adél   gönczi gábor   liptai claudia   szülő   majka   baby gabi


SZAVAZZ!

A szerencsén kívül min múlhat A Piramisban a játékospár sikere?

A
A tárgyi tudáson
B
A bátor döntésen
C
A kapcsolaton a játékostárssal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG