február 20.
Aladár, Álmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
TŰSAROK
Tűsarkon a nők helyzete
A karrier és a család összeegyeztethető.

A Tűsarokban ezen a héten legelőször a Nubu márka tervezőivel ismerkedhetünk meg, akik bebizonyítják nekünk, hogy a szürke, fekete és bézs színek minden szezonban örök divatszínnek számítanak. Megtudhatjuk, hogy öltözik egy 21. századi városi nő, és azt is, milyen kritériumoknak kell rendelkeznie egy divatcégnek ahhoz, hogy külföldön is megállja a helyét.
Ezek után Dr. Almási Kitti pszichológus mesél nekünk a nők helyzetéről, arról, hogy mennyire fontos ma már a női nemnek a karrier, hogy lehet ezt összeegyeztetni a családdal. Megoldást kapunk arra a problémánkra is, hogyan tudjuk elnehezült lábainkat felfrissíteni a nap végén. Ezzel a módszerrel nemcsak a visszérproblémákat előzhetjük meg, hanem a már kialakult visszereket és más ödémásodási folyamatokat is kezelhetünk. Végezetül Biczi Orsolya, az Aegon Biztosító területi igazgatója mesél nekünk sikereiről.
 

Nézd meg a Tűsarok videóját!

A műsorról: Életmód, divat, stílus - nőknek! A műsor állandó rovatai: Divatguru, Push Up, Édes Élet, Szépségtapasz, Stílus, Karrier. Műsorvezető: Orosz Barbara

 

Korhatár: 12 év

2013. november 16. 14:04

Címkék: divat   szakértő   egészség   karrier   család   tűsarok   orosz barbara
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG