október 19.
Nándor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TRENDMÁNIA
Trendmánia - Árpa Attila megmutatta, hogyan öltözködik egy igazi macsó

Görög Zita igazi pasis napot tartott a Trendmánia adásában. Istenes László az autója szervízelése után saját körmén tapasztalhatta meg, milyen egy japán férfi manikűr, később pedig Árpa Attila mondta el, mit gondol a férfi divatról. Zita Kadlecsek Krisztiánt is kifaggatta az általa kedvelt stílusokról, majd megtudták, mitől lesz pasis egy városi autó, végül pedig megkóstoltak néhány macsós koktélt is.

A műsorról: Trendmánia Görög Zitával! Legyen szó hajról, körömről, ruháról, vagy bármi másról Görög Zita jól tudja, mitől leszünk minden nap újra és újra frissek és naprakészek. Sokszor egy apró trükk bevetése elég, hogy egy igazi NŐ kiemelkedjen a tömegből, és van, hogy olyan alkalomra igyekszünk, ahol külsőnknek minden apró részletében csillognia kell. A Trendmániában megtaláljuk a megoldásokat: a legújabb trendeket, legdivatosabb ruhákat, legfrissebb színeket, legjobb helyeket és arcokat. Divat, stílus, életmód Görög Zitával, minden szombaton délelőtt a TV2-n!

Korhatár: 12 év

2017. november 18. 10:15

Címkék: istenes lászló   trendmánia   divat   görög zita   árpa attila   kadlecsek krisztián   férfi divat   manikűr   autó

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG