január 24.
Timót

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TÖBB MINT TESTŐR
Lessük el a méhektől az immunerősítés titkait!

Manapság sokszor a legújabb innováció az, ha visszafordulunk a természetes megoldásokhoz, például az apiterápiához. A méhészeti termékek ugyanis természetesen erősítik az immunrendszerünket a méztől a méhpempőn át a propoliszig. A propolisz ráadásul nagyon erős fertőtlenítő hatással bír, így a torok, a légutak fertőtlenítésére is alkalmas. A mézek közül a manuka méz természetes antibiotikum hatással rendelkezik, és probiotikum is egyben, így a bélflóra egészségére is vigyáz.


Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!

"Több mint TestŐr – élet, szépség, egészség Vámos Erikával!

Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat. Ebben segít a Több mint TestŐr hétről hétre, ahol nem csak Vámos Erika, hanem egy-egy ismert ember is kipróbálja a legújabb, legmegleglepőbb, és leghatásosabb módszereket!

Új sztárok, új titkok és módszerek! Ez a Több mint TestŐr a TV2-n, a FEM3-on és a SuperTV2- műsorán!

Korhatár: 12 év

2021. január 11. 14:07

Címkék: több mint testőr best of 2020   több mint testőr   több mint testőr best of   akácméz   méz   méhészeti termékek   egészséges életmód   egészséges   egészség   immunerősítés   immunrendszer

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG