január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TÖBB MINT TESTŐR
A mentes kávézókban bűntudat nélkül nassolhatunk!

Ebben az újévi időszakban valószínűleg sokan megpróbának jobban odafigyelni a táplálkozásukra, napi szinten próbálják meg beépíteni az egészségesebb táplálkozást és a mozgást. Ma már ez nem nehéz, hiszen szinte minden élelmiszert el lehet érni egészséges vagy mentes formában is. Ha a cukrot, a fehér lisztet és a zsírt visszavesszük a táplálkozásunkból, azzal már nagyon sokat tudunk tenni az egészséges életmódért, akár a súlycsökkenésért, akár a szív - és érrendszeri megbetegedések csökkentéséért, vagy csak a jó közérzetünk visszanyeréséért. Ráadásul nem csak otthon választhatjuk az egészségesebb megoldásokat, hiszen ma már léteznek olyan kávézók is, ahol a kávé, a sütemény és a szendvics is beilleszthető a mentes életmódba!


Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!

"Több mint TestŐr – élet, szépség, egészség Vámos Erikával!

Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat. Ebben segít a Több mint TestŐr hétről hétre, ahol nem csak Vámos Erika, hanem egy-egy ismert ember is kipróbálja a legújabb, legmegleglepőbb, és leghatásosabb módszereket!

Új sztárok, új titkok és módszerek! Ez a Több mint TestŐr a TV2-n, a FEM3-on és a SuperTV2- műsorán!

Korhatár: 12 év

2021. január 11. 14:05

Címkék: több mint testőr best of   több mint testőr best of 2020   egészséges   egészséges életmód   egészséges étkezés   rostdús táplálkozás   táplálkozás   cukormentes   cukormentes

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG