január 17.
Antal, Antónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TÖBB MINT TESTŐR
Kandász Andi az új évben is tovább fogy!

Január van, általában most kell elkezdeni dolgozni a bikini alakért! De nem Kandász Andinak, aki már most tökéletes formában van! Azonban ez neki is újszerű élmény, hiszen az utazási magazinjában gyakran forgat fürdőkben vagy tengerparton, és ezeken a forgatásokon mindig igyekezett eltakarni magát kendővel vagy törölközővel, mert nem szerette volna megmutatni a testét! Idén azonban másképp lesz, hiszen több, mint húsz kilós fogyása utána életében először bátran megmutatja magát bikiniben is! Ezt pedig egy gyógynövény komplexnek köszönheti, amely segített elvenni az éhségérzetét és felgyorsítani az anyagcseréjét!


Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!

"Több mint TestŐr – élet, szépség, egészség Vámos Erikával!

Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat. Ebben segít a Több mint TestŐr hétről hétre, ahol nem csak Vámos Erika, hanem egy-egy ismert ember is kipróbálja a legújabb, legmegleglepőbb, és leghatásosabb módszereket!

Új sztárok, új titkok és módszerek! Ez a Több mint TestŐr a TV2-n, a FEM3-on és a SuperTV2- műsorán!

Korhatár: 12 év

2021. január 11. 13:52

Címkék: több mint testőr best of 2020   több mint testőr   több mint testőr best of   kandász andrea   diéta   egészséges   egészséges életmód   egészség

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG