január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TÖBB MINT TESTŐR
Szemhéjplasztika után tíz - tizenöt évet is letagadhatunk!

A lelogó felső szemhéj olyan esztétikai probléma, amely a kor előrehaladtával rengeteg hölgyet érint és zavar is. A felső szemhéj plasztikával ez a probléma nagyon könnyen orvosolható, és újra nyitott tekintet és jóval fiatalabbnak kinéző arc lehet a végeredmény! Ehhez a látványos végeredményhez gyakran akár tíz - tizennégy miliméter bőr kivágása is szükséges. Az alsó szemhéj plasztikát gyakran választják férfiak is, hiszen a szem alatti táskák erőteljesebbek tudnak lenni a férfiaknál, mint a nőknél. Ez részben genetikai adottság, részben a kor előrehaladtával válik szükségessé. A táskák eltűnése után visszanyerhető az önbizalom és a tíz-tizenöt évvel fiatalosabb külső!


Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!

"Több mint TestŐr – élet, szépség, egészség Vámos Erikával!

Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat. Ebben segít a Több mint TestŐr hétről hétre, ahol nem csak Vámos Erika, hanem egy-egy ismert ember is kipróbálja a legújabb, legmegleglepőbb, és leghatásosabb módszereket!

Új sztárok, új titkok és módszerek! Ez a Több mint TestŐr a TV2-n, a FEM3-on és a SuperTV2- műsorán!

Korhatár: 12 év

2021. január 11. 13:54

Címkék: több mint testőr   több mint testőr best of 2020   több mint testőr   egészséges életmód   egészség   plasztikai műtét   plasztikai sebészet





KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG