január 24.
Timót

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TÖBB MINT TESTŐR
Az Alma együttes egészségmegőrző tippjei gyerekeknek és szülőknek!
A gyerekek egészséges életmódra nevelésében a felnőttek kezében van a döntés, hiszen a szülők döntik el, hogy mit raknak ki a gyerek elé...

...egészséges nasikat, ropogtatnivalókat kap a gyerek, vagy egészségtelen édességeket. A méhészeti termékek három éves kor felett adhatóak a gyerekeknek, és nem csak védik a gyerekek immunrendszerét, hanem hozzájárulnak az idegrendszerük és a szervezetük fejlődéséhez, és még finomak is! A virágporokat például joghurtba lehet keverni, de vannak már olyan ampullák, amelyek a propolisz, méhpempő, és méz jótékony hatásait egyesítik, és narancslével ízesítették őket, így a gyerekek szívesen fogyasztják őket!


Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!

"Több mint TestŐr – élet, szépség, egészség Vámos Erikával!

Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat. Ebben segít a Több mint TestŐr hétről hétre, ahol nem csak Vámos Erika, hanem egy-egy ismert ember is kipróbálja a legújabb, legmegleglepőbb, és leghatásosabb módszereket!

Új sztárok, új titkok és módszerek! Ez a Több mint TestŐr a TV2-n, a FEM3-on és a SuperTV2- műsorán!

Korhatár: 12 év

2020. november 23. 12:20

Címkék: több mint testőr   egészség   méz

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG