január 26.
Vanda, Paula

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TÖBB MINT TESTŐR
Miért fontos az ózonos fertőtlenítés?
Ebben a pandémiás időszakban felértékelődött a fertőtlenítés szerepe, a módszerek közül pedig az egyik leghatékonyabb az ózonos fertőtlenítés.

Az ózon egy instabil molekula, amely a levegőben elpusztít minden mikroorganizmust, beleértve a vírusokat és a baktériumokat is, a tárgyak felületén is. A fertőtlenítés különösen fontos olyan helyeken, ahol többen tartózkodnak egyszerre, sok ember megfordul, például irodákban, kozmetikai szalonokban, lakásokban. A kórházakban, egészségügyi intézményekben évtizedek óta használják ezt az eljárást.. Fontos, hogy a fertőtlenítés ideje alatt senki nem tartózkodhat a helyiségben, még a szobanövényeket is ki kell vinni, és utána alaposan szellőztetni, hiszen az ózon néhány óra múlva visszaalakul oxigénné. Cserébe biztosak lehetünk abban, hogy vírusmentes környezetben tartózkodhatunk.


Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!

"Több mint TestŐr – élet, szépség, egészség Vámos Erikával!

Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat. Ebben segít a Több mint TestŐr hétről hétre, ahol nem csak Vámos Erika, hanem egy-egy ismert ember is kipróbálja a legújabb, legmegleglepőbb, és leghatásosabb módszereket!

Új sztárok, új titkok és módszerek! Ez a Több mint TestŐr a TV2-n, a FEM3-on és a SuperTV2- műsorán!

Korhatár: 12 év

2020. november 23. 12:11

Címkék: több mint testőr   egészség

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG