július 10.
Amália

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TÖBB MINT TESTŐR
Vigyázzunk a hasi elhízással!
A hasi elhízás, tehát hogyha a belső szerveink köré hízunk ártalmasabb, mint hogyha a csípőnkre híznánk, mert a zsigeri zsírok ártalmas zsírok! A máj, a szív, és a hasnyálmirigy körüli zsírok a zsigeri zsírok, és a legnagyobb veszélyük az, hogy gyulladást okozó anyagokat bocsátanak ki magukból, amik súlyos krónikus betegségekhez vezethetnek.

Például növelik az alzheimer kór, a parkinson kór, a szívbetegségek valamint a krónikus ízületi gyulladás kialakulásának kockázatát. A vese, a máj és a tüdő méregtelenítéséért sokat tehetünk, ha gyakran tartózkodunk, kirándulunk tiszta levegőn, és hernyógomba kivonatot használunk.

Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!

Több mint TestŐr – élet, szépség, egészség Vámos Erikával és Kulcsár Edinával!

Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat. Ebben segít a Több mint TestŐr hétről hétre, ahol Kulcsár Edina és Vámos Erika kipróbálja a legújabb, legmeglepőbb és leghatásosabb módszereket!
Új műsorvezető, új titkok és módszerek! Ez a Több mint TestŐr, hetente nyolcszor a TV2-n, a FEM3-on és a SuperTV2- műsorán!

 

Korhatár: 12 év

2016. január 3. 10:25KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG