december 3.
Ferenc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TÖBB MINT TESTŐR
Első lépés a szépség felé – mire jó az arcdiagnosztika?
Nem is gondolnánk, de a kozmetikusok az arc állapotából nagyon sok mindent megfigyelhetnek, a bőrproblémákkal párhuzamosan sok más betegségre is fény derülhet, ha a kozmetikus ért az arcdiagnosztikához is.

Ha például valakinek nagy, gyulladt pattanások vannak az arcán, nem csak azt jelentheti, hogy túl sok csokoládét eszik, hanem azt is, hogy a stressz a gyomrára rakódik. De máj és egyéb belső szervek problémái is visszaköszönnek az arcon, ilyenkor a kozmetikus felhívja a vendége figyelmét arra, hogy forduljon orvoshoz, és persze a megfelelő kezelésekkel szépíti is a bőrt!
Nézd meg a Több mint TestŐr videóját!

Több mint TestŐr – élet, szépség, egészség Vámos Erikával és Kulcsár Edinával!

Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat. Ebben segít a Több mint TestŐr hétről hétre, ahol Kulcsár Edina és Vámos Erika kipróbálja a legújabb, legmeglepőbb és leghatásosabb módszereket!
Új műsorvezető, új titkok és módszerek! Ez a Több mint TestŐr, hetente nyolcszor a TV2-n, a FEM3-on és a SuperTV2- műsorán!

 

Korhatár: 12 év

2015. november 1. 9:55

Címkék: több mint testőr   vámos erika   életmód

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG