december 14.
Szilárda

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

Műsoraink / TELJES FILMEK

Dobó Kata forgatási naplója: Így készült a Kölcsönlakás című film - 6. rész

Dobó Kata többrészes werkfilm sorozatban enged bepillantást első rendezése, a Kölcsönlakás című film forgatásának és utómunkálatainak kulisszái mögé. Kattints, és nézd meg a hatodik részt!
Dobó Kata forgatási naplója: Így készült a Kölcsönlakás című film - 5. rész

Dobó Kata többrészes werkfilm sorozatban enged bepillantást első rendezése, a Kölcsönlakás című film forgatásának és utómunkálatainak kulisszái mögé. Kattints, és nézd meg az ötödik részt!
Dobó Kata forgatási naplója: Így készült a Kölcsönlakás című film - 4. rész

Dobó Kata többrészes werkfilm sorozatban enged bepillantást első rendezése, a Kölcsönlakás című film forgatásának és utómunkálatainak kulisszái mögé. Kattints, és nézd meg a negyedik részt!

Dobó Kata forgatási naplója: Így készült a Kölcsönlakás című film - 3. rész

Dobó Kata többrészes werkfilm sorozatban enged bepillantást első rendezése, a Kölcsönlakás című film forgatásának és utómunkálatainak kulisszái mögé. Kattints, és nézd meg a harmadik részt, melyből kiderül, miért különösen fontos az, hogy milyen jelmezeket viselnek a szereplők a filmben!
Dobó Kata forgatási naplója: Így készült a Kölcsönlakás című film - 2. rész

Dobó Kata többrészes werkfilm sorozatban enged bepillantást első rendezése, a Kölcsönlakás című film forgatásának és utómunkálatainak kulisszái mögé. Kattints, és nézd meg a második részt, ami a helyszínkeresésről szól.
Dobó Kata forgatási naplója: Így készült a Kölcsönlakás című film - 1. rész

Dobó Kata többrészes werk-sorozatban enged bepillantást első rendezése, a Kölcsönlakás című film forgatásának és utómunkálatainak kulisszái mögé!
Lavina (Teljes film)

Hatalmas lavina zúdul a Kemp családra magasan a hegyekben, amikor egy kisrepülő a közeli hegyoldalba csapódik. A család egy faházban reked, mélyen betemetve a hóba.

« előző | 1 | 2 |
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG