augusztus 19.
Huba

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Műsoraink / TELJES FILMEK

A kísérlet (Teljes film)
Egy rejtélyes kutatócsoport, bizarr pszichológiai kísérletet hajt végre, amihez önként jelentkezőkből választanak ki huszonhat férfit, akiket egy börtönbe zárnának össze, két hétre...
Anyám és más futóbolondok a családból (Teljes film)
Négygenerációs történet, amely az 1900-as évek legelejétől a 2000-es évek elejéig követi végig a szereplők sorsát. A főhősnő, Anya kilencvennégy évet él és huszonhétszer költözik életében.
Irigy Hónaljmirigy 25 éves szuperkoncert 2/2. (Teljes film)
Nézd meg a 25 éves jubileumi koncert második részét!

Irigy Hónaljmirigy 25 éves szuperkoncert 2/1. (Teljes film)
Napjaink egyik legsikeresebb magyar könnyűzenei produkciója, az Irigy Hónaljmirigy egy szilveszteri bulival kezdődött 1990-ben.
Az utolsó vérig (Teljes film)
A Jeges (Ving Rhames), igaz még a börtönbüntetését tölti, de már nagyban tervezgeti az újabb kinti bűnszervezetét. Első lépése a sikerhez, hogy meggyengítik Alexander Coates (Steven Seagal) erejét, aki jelenleg az uralkodó banda vezetője és akinek a területeire fáj a Jeges foga.
Így készült: PAPPA PIA (Teljes werkfilm)
Szabó Kimmel Tamás imádta játszani a szerepet, Nagy Feró pedig annak örült, hogy önmagát kellett hoznia a karakterben, bár ez sem volt mindig egyszerű - jegyezte meg a Papi szerepében látható énekes. A főbb szereplőkön kívül megszólal a werkfilmben Tőzsér Attila producer és Csupó Gábor rendező is, aki elárulta: vajon megnézte-e a forgatás előtt a Mamma Miát. Seres Attila koreográfus pedig a táncjelenetekről mesélt, hogy mekkora tömeget kellett egy-egy koreográfiában megmozgatni. 
Négybalkezes (Teljes film)
Francois Pignon özvegyember, egyedül neveli a lányát, Jeanne-t. Már régóta munkanélküli, és végső kétségbeesésében elhatározza, hogy kirabol egy bankot.
Százkarátos szerelem (Teljes film)
Kate (Emma Thompson) és Richard (Pierce Brosnan) igazi zsémbes elvált házaspárként viselkedik egymás társaságában, miközben, bár évek óta külön élnek, a legjobb barátoktól kezdve gyerekeikig mindenki biztos benne, hogy egyszer ismét egymásra találnak.

SZAVAZZ!

Szerinted mi kell egy tökéletes balatoni vakációhoz?

A
jó időjárás
B
kalandok
C
bulik
D
flört
E
pénz
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG