november 20.
Jolán

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Műsoraink / TELJES FILMEK

A sárkány csókja (Teljes film)
Liu Jian-t (Jet Li), a kínai kormány egyik legkiválóbb titkos-ügynökét Párizsba küldik, hogy Jean-Pierre Richard francia rendőrfelügyelővel együttműködve letartóztassanak egy kínai drogbárót.
Vérbeli feleségek (Teljes film)
Egy nap Lorna, a kisvárosi háziasszony véletlenül lelövi bankrabló férjét.
Így készült: A Viszkis (Teljes werkfilm)
Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.

Pánik (Teljes film)
Till Attila filmje! Harminc éves korára Zsuzsi mindent elért, amire csak nő vágyhat: jól fizető állása, szép autója, saját lakása van, és fülig szerelmes a barátjába. Aztán egy szép napon kiderül, hogy pánikbetegsége van.
Az 50 milliós játszma - 23. adás 3. rész
Vizes vb, Tolkien, világító bogarak - Móni és Atesz semmit sem bízott a véletlenre, biztonsági játékot játszottak, így viszont a millióik is apadtak. Hogy végül vittek-e haza nyereményt, megtudhatod a videóból.
Az 50 milliós játszma - 20. adás 3. rész
Németh Lajosnak és Onyutha Juditnak a végjátékban Karakószörcsök és Kukutyin közül kellett kiválasztaniuk a helyes választ, majd jött Ricsi és Zsuzsi, akik már túl vannak az első kérdésen és még mindig megvan az 50 millió forintjuk. 
A 657-es járat (Teljes film)
Vaughn kislánya beteg, ám nincs pénze a műtétre. A kétségbeesett helyzetben lévő férfi elhatározza, hogy bármi áron, de megszerzi a pénzt...

SZAVAZZ!

Horváth Tamás melyik átalakulása tetszett a legjobban?

A
Bob Marley
B
Lady Gaga
C
Chester Bennington
D
Freddy Mercury
E
Poór Péter
F
Arash
G
Baby Gabi
H
Csocsesz
I
Kiki
J
Redfoo (LMFAO)
K
Alex Clare
L
Michael Jackson
M
Mercutio (Rómeó és Júlia)
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG