szeptember 22.
Móric

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
TELJES ADÁSOK
Családi Titkok: A halott férj - 3.
Bálint némileg bizonytalan a házasságban, szereti Rózát, de nem tudja, hogy egy olyan vén agglegénynek, amilyen ő, jót tenne-e az összezártság – mégis, három hónap múlva kitűzték az esküvőt.

Amióta a férje 15 évvel ezelőtt öngyilkos lett, Róza magányosan él. Most azonban végre rátalált a boldogság: esküvőre készül szerelmével, a szintén özvegy Bálinttal. Egy nap Bálint a munkája során ismerős arcot pillant meg az egyik üzemben. Hiszi is, nem is, hogy Róza halottnak hitt férjét látta…

A TV2 sajátgyártású napi doku-reality-je, a Családi titkok. A műsor a bemutatott eseteken keresztül komoly társadalmi problémákra irányítja rá a figyelmet. A TV2 betekintést enged a legmegrázóbb Családi titkokba. Az amatőr szereplőkkel forgatott doku-reality nap mint nap olyan témákat dolgoz fel, amelyek napjainkban is létező társadalmi problémára hívja fel a figyelmet. Embert próbáló helyzetek, idegtépő konfliktusok, eldönthetetlen kérdések hétköznapi csatákban, ahol a harcmezőn a családtagok kerülnek egymással szembe. Győzhet-e a mindenható szeretet akkor, amikor ellenfele a hazugság, a hűtlenség vagy a pénzsóvárság? Meddig titkolható egy szerelem, egy betegség vagy éppen egy gyermek létezése? Üthet-e az apa, hazudhat-e az anya, lophat-e a gyerek, ha ezzel a családot védi? Súlyos kérdések, amelyekre talán nincs is tökéletesen elfogadható válasz.

Korhatár: 12 év

2015. január 12. 14:07

Címkék: családi titkok   teljes adás
hirdetés

Továbbiak

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG