január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


SZTÁROK ÉS PÁROK / EXTRA VIDEÓK

Varga Győző feleségének: ˝Te szép vagy, én érdekes arcú.˝

A csütörtöki Sztárok és párok adásában Varga Győző és felesége tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A sztárpár elárulta, hogy a játék elején kicsit bizonytalanok voltak, de úgy érzik, idővel belejöttek a találgatásba, talán azért is, mert mint mondták: ˝Az volt a taktika, hogy nem volt taktika.˝
Kökény Attila: ˝Tökéletes páros vagyunk˝

A csütörtöki Sztárok és párok adásában Kökény Aranka és Kökény Attila tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A sztárpár elmondta a forgatás után, hogy viccesnek találták a játékot, és imádták minden percét. Attila büszkén elárulta, hogy ők feleségével egy tökéletes párt alkotnak, amit az idő is igazol, ugyanis a felvétel készültekor ünnepelték a 20. évfordulójukat.

Bogdán Csaba: ˝Rég láttam ilyen idegesnek a Szandit˝

A szerdai Sztárok és párok adásában Szandi és Bogdán Csabi tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A sztárpár elárulta, hogy a játék során csak is megérzéseikre hallgattak, nem volt taktika. Azt is megosztotta a TV2.hu stábjával Csabi, hogy szerinte nincs tökéletes pár, Szandival ők az évek alatt csiszolódtak össze.
Csalódott Gáspár Evelin

A szerdai Sztárok és párok adásában Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A páros elárulta, hogy a játék alatt feszültek voltak és Evelin maximalistaként hiányolta a sikerélményt. Sajnálják, hogy taktikájuk és megérzéseik nem voltak annyira jók, hogy sok pénzt vigyenek haza.
Pápai Joci nem hiszi, hogy bárki is egy párnak gondolná őket feleségével

A Sztárok és párok adásában Pápai Joci és felesége tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A sztárpár elárulta, hogy a játékban nem taktikáztak, hanem érzéseikre hallgattak. Úgy néz ki, hogy jól döntöttek, ugyanis nem üres kézzel távoztak.
Keleti Andi: ˝Azt hittem mi tökéletes pár vagyunk.˝

A Sztárok és párok forgatása után Keletei Andiék elárulták, hogy sajnos nem az első megérzéseikre hallgattak, hanem a gondolataik mindig elvitték a pár döntését rossz irányba. Azt is megosztották a TV2.hu stábjával, hogy szerintük nincs tökéletes pár a világon, de ettől függetlenül imádják egymást.
Adás előtt: Komoly veszekedés tört ki Zámbó Krisztián és párja között

A Sztárok és párok csütörtöki adásában Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi igyekeznek megtippelni, ki kinek a párja. A szerelmesek Kasza Tibinek elárulták, komoly vita kerekedett abból az adás előtt, hogy milyen ruhát vegyen fel Zsuzsi...
Király Viktor a TV2.hu kamerája előtt szembesült vele, hogy ő-e párja ideálja...

Az énekes és szerelme arról meséltek a TV2.hu kamerájának a Sztárok és párok forgatása után, hogy hogyan érezték magukat a műsorban, mi alapján próbálták megtippelni, hogy kik vannak együtt, illetve hogy melyik páron lepődtek meg a leginkább.

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG