október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
HÍREK
Kadlecsek Krisztián nem kímélte a sztárokat: Exkluzív titkokra derült fény
Jobbnál-jobb poénok röpködtek a hetedik élő show-ban. Ha még kicsit többre vágsz, nézd végig cikkünket!

A színfalak mögött is felpezsdült a hangulat: Kadlecsek Krisztián exkluzív részleteket tudott meg a felkészülésről, de a sztárok magánéletét sem kímélte.

.

Kadlecsek Krisztián Miss Bee-t kérdezte, hogyan érinti, hogy a Sztárban Sztár fiú tagjai a Bestiák bőrébe bújva állnak majd a színpadra közösen.


˝Meg akartalak verni!˝- Vallotta be Köllő Babett Kadlecsek Krisztiánnak, aki nem rég szúrós megjegyzést tett dekoltázsára.
Kadlecsek Krisztián egy rövid interjú erejéig elcsípte Pap Szabit, aki elmesélte eddigi műsorban szerzett tapasztalatait.
Kökény Attila bevallotta: nagyon sokat számít a ˝fizimiska˝ egy produkciónál. Azonban a zsűri próbál igazságosan értékelni.
Kadlecsek Krisztián ezúttal is kifaggatta Vörös Andrist, aki a legforróbb kulisszatitkokat hozta el a Sztárban Sztár próbáiról!
Bereczki Zoli Kadlecsek Krisztiánnak vallott arról, milyen érzés a ˝szigorú zsűritagnak˝ lenni.
Kadlecsek Krisztián alaposan kifaggatta az Exatlon első évadának sztárját, Ungit, aki elárulta: Régi barátok a rapperrel és nagyon drukkol Curtis sikerének!
Tóth Andi, Vastag Csaba, Opitz Barbi és Miss Mood Kadlecsek Krisztiánnak meséltek a közös produkcióról, a felkészülésről és arról, mennyire élvezték a dalt.
A Bestiákként színpadra álló Curtist, Boldit és Ádámot Kadlecsek Krisztián faggatta ki az őrületes közös produkciójukról!
A Sztárban Sztár hetedik adásában Opitz Barbi búcsúzott a versenytől: Az énekesnő Kadlecsek Krisztiánnak mesélt gondolatairól, érzéseiről.

2020. október 15. 9:32

Címkék: kadlecsek krisztián   sztárban sztár 7

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG