május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SZÉPÍTŐK
Less be Budapest egyik legexkluzívabb ingatlanába!
A SzÉpítőkben nagyszerű tippeket kaphattak azok, akik most készülnek belevágni egy építkezésbe, továbbá az is kiderült, hogyan lehet kiigazodni a bankok hitelajánlatai között. A nézők betekintést nyerhettek Budapest egyik legexkluzívabb ingatlanába, és lehullt a lepel arról is, milyen módon kell a mediterrán növényeket gondozni a téli, hűvösebb időszakban.

Időnként többet gondolkodnak az emberek egy néhány napos nyaraláson, mint az akár több tízmillió forintos kiadást jelentő otthonuk kiválasztásán - pedig a nem kellően előkészített döntés hosszú távon pénzügyi veszteséget jelenthet. Legtöbb ember álma a saját otthon, amit nem csupán birtokol, de ízlés szerint dekorálhat, alakíthat, és életmódjának megfelelően lakhat benne. A lakásvásárlás éppen ezért nem csupán életünk legfontosabb anyagi befektetése, de egy érzelmi folyamat is, amit mégis muszáj ésszel, nem a szívünkkel vezérelni. A műsor egésze az ingatlanpiaci szegmenstől kezdve a lakás felújításon, építésen át a lakberendezésig hasznos tippekkel, ötletekkel kíván segíteni a nézőknek, hogy ne csak egy lakást, ingatlant, hanem valójában otthont találjanak maguknak. Minden, amit a CSOK-ról tudni kell és érdemes. Megmutatjuk, milyen változásokkal, könnyítésekkel és új korlátokkal kell számolniuk a családoknak. Hasznos tippeket adunk, segítséget nyújtunk álmai otthonának pénzügyi finanszírozásához!

Műsorvezető: Gyetván Csaba

Korhatár: 12 év

2018. február 17. 12:40

Címkék: gyetván csaba   lakás   ingatlan   ingatlanpiac   ingatlanárak   ingatlanszakértő   felújítás   lakásfelújítás   házfelújítás   szépítők
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG