február 25.
Géza

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SUPERCAR
Hogy teljesítenek a hibrid és elektromos autók?
 Nézd meg a SuperCar videóját!

A hibrid és elektromos autók megállíthatatlanul terjednek. A BMW, mint prémium márka természetesen nem akar lemaradni a versenyben, így egyre több alternatív hajtású autóval rukkol elő. Egyik legfrissebb terméke a 2-es Activtourer-ből készült hibrid változat.
A használt autó eladások jelentős részét a külföldről behozott autók eladása teszi ki, ám ha ezt magunknak intézzük, akkor nem árt tisztában lenni a kötelező teendőkkel és a pluszköltségekkel. Az eligazodásban jogi szakértőnk segít.
A Kia Optima eddig megbújt a márka kínálatában, pedig érdemes odatenni magát a gyárnak ebben a kategóriában a nagy konkurenciaharc miatt. A jelenlegi Optima egy frissített változat, sok extrával, elegáns kivitelben és automata váltóval, de benzines motorral.
Autónk felszerelésére nem csak télen érdemes odafigyelni, hanem nyáron is, pláne, ha egy hosszabb útra indulunk. Szakértőnk elmondja, hogy miket érdemes magunkkal vinni ilyenkor.

A SuperCar, a PRO4 autós magazinja szombatonként várja mindazokat, akik kíváncsiak az autópiac legfrissebb híreire, a legújabb trendekre és a legmodernebb csodajárgányokra. Műsorvezetőnk Tóth Zoltán - Totti, aki autós-motoros múltjának és jelenének minden tapasztalatát felhasználva mutatja be az autókat és a különféle közlekedési eszközöket.


Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2016. július 2. 4:40

Címkék: supercar


SZAVAZZ!

A szerencsén kívül min múlhat A Piramisban a játékospár sikere?

A
A tárgyi tudáson
B
A bátor döntésen
C
A kapcsolaton a játékostárssal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG