február 22.
Gerzson

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SUPERCAR
Ismert autótípus új generációját tesztelték
 Nézd meg a SuperCar videóját!

Kevés autó fejlődik akkorát egy generáció váltás alatt, mint a Renault Megane. Be kell vallani, hogy egy unalmas, szürke autóból egy vagány, jó kiállású ferdehátú lett. Nem csak optikai a változás, a műszaki tartalom is fejlődött, így nagyobb a biztonság és a komfort.

Ha Európában azt mondjuk, Mitsubishi, a legtöbb embernek a személygépkocsik, a közúti és terepversenyzésben elért motorsport sikerek jutnak az eszébe. Japánban azonban sokkal többet jelent a név: az ország egyik legnagyobb vállalatcsoportját, amely képviselteti magát több tucatnyi szektorban, a bányászattól a telekommunikáción át a pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokig, az elektronikai és nehézipari technológiáktól a gázkitermelésen át az ingatlanpiacig; a vegyipartól az acélgyártáson át a hadiiparig - és persze ne feledkezzünk meg az autóiparról.

Jogszakértőnk felhívja a figyelmet a téves autópálya matrica vásárlás következményeire.

A BMW első igazi sportmotorja 2009-ben jelent meg. Azóta több frissítésen és modernizáláson esett át, pedig már az elsővel sikerült kellemetlen helyzetbe hozni a japánokat. Az idei változatba még több csúcstechnikát pakoltak bele, még kifinomultabb lett. Valójában ez egy versenygép utcai használatra.

Július 8-án elstartol a Silkway Rally, ahol 15 nap alatt, több, mint 10000km-t tesznek meg a versenyzők. Magyar résztvevői is lesznek a megmérettetésnek, méghozzá a nagy múltú Opel Dakar Team, akik egy versenyt népszerűsítő kisfilmet készítettek.

A SuperCar, a PRO4 autós magazinja szombatonként várja mindazokat, akik kíváncsiak az autópiac legfrissebb híreire, a legújabb trendekre és a legmodernebb csodajárgányokra. Műsorvezetőnk Tóth Zoltán - Totti, aki autós-motoros múltjának és jelenének minden tapasztalatát felhasználva mutatja be az autókat és a különféle közlekedési eszközöket.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2016. július 9. 4:35

Címkék: supercarKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG