augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Szilveszteri hangulatban
A StílusVadász adásában a közelgő szilveszterre készülődve isteni vendégváró falatkákkal és egy ünnepi bólé és készül.

Ilyenkor télvíz idején kiemelten fontos a biztonságos vezetés illetve, hogy az autónk fel legyen készítve az időjárás adta útviszonyokra, ehhez kaphattok sok-sok praktikus tanácsot. Az is kiderül, hogyan kell ápolni egy füllyukasztás után a fülünket és annak is utánajárnak Tatár Csilláék, hogy miért olyan fontos a D-vitamin pótlása a téli időszakban.
 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. december 28. 12:50

Címkék: stílus   stílusvadász   tatár csilla   szilveszterKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG