március 28.
Gedeon, Johanna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Nők az önmegvalósítás küszöbén
A StílusVadász mostani adása a nőkről szól, nőknek. Megismerhettek két fiatal nőt, akik belső motivációjuk megvalósításán fáradoznak már évek óta és akiknek a története mindenki számára inspirálóan hat.

Régen szinte elvárás volt, hogy a kisbabáknak minél fiatalabb korban lyukasztották ki a fülét. Poórné Tünde füllyukasztó szakember szerint a csecsemőkori füllyukasztás előnye, hogy nem emlélkszik rá a gyermek, könnyen és gyorsan elvégezhető, míg később, mikor a gyermek már saját maga dönt a füllyukasztás mellett, egy vidám program lehet. A szakember szerint még az egyszerű műveletnek tűnő füllyukasztást is el lehet rontani.

 

 

Tovább folytatva a témát, az adásban azt kutatják, hogyan is lehetséges a mai nő számára kibontakoztatni és megtalálni önmagában a nőiességét. Kiderül, hogy erre az egyik legjobb eszköz a tánc. Emellett fontos a megjelenés is, úgyhogy ezúttal a fogainkra összpontosítunk: fogorvost kérdez a StílusVadász a fogfehérítői eljárásokról, valamint a füllyukasztással kapcsolatos tényeknek és tévhiteknek is utána járnak.
 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. november 9. 12:25

Címkék: tatár csilla   stílus   stílusvadász   fogápolás   nőkKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG